Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Izs tulajdonosok mindennapjai
Collapse
X
-
Izs tulajdonosok mindennapjai
Nem birtam tovább!!!! Alig 4 héttel az operációm után muszáj volt egy kis kört motoroznom(kis kör az csak ugy 100km)!!!Nagyon jó volt mintha ujra fiatal legény lennék nem fájt a lábam és a ragyogóan gyönyörű napsütésben szinte mintha felhőn ültem volna! Csodálatos!!! Áldom az aki a motort kitalálta ettől csodálatosabb dolog kevés van számomra!Bocsi az érzelem kitörésért de ezt nem birtam magamba tartani,remélem megértitek!!!!Sajnos a km órám megnyekkent kellene egy másik,nincs véletlenül valakinek?!!Lemezjáték, dongos78 és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
-
A kilométeróra általában önkihajtós csavarokkal rendelkezik IZSnél, nekem az össz baja az volt, amikor szétkaptam, hogy egy kis szutyi csavarka kihajtódott a rezgéstől és minden beadta a kulcsot az órában, de pár csepp ragacsosra száradófélben lévő alapozófesték+egy kb 2-2,5-ös rugós alátét segített. Általában nem szokott semmi véglegesen alkatrészt halálba küldő baja lenni izseknek. Nagyapám 4-5 évig hajtott egy-egy izst, de járt mindegyikkel Pécsen, Budapesten is többször, szinte az egész országban.
Természetesen zéró panasszal.
Komment
-
Azért meglátszik rajta az a 5-6 ezer Km,amit megtettünk a nyáron!Sajnos csak tippelni tudok mert a kilóméter óra az elsők között adta meg magát!Nem látszik de rengeteg a kőfelverődés(a krómokon is!)A motorja pedig főtengely csapágyas lett!(most van fúráson),de van rajta munka elég hogy tavaszra újra régi fényébe ragyogjon és büszkén róhassuk az utat!...........és újra indul minden előlről!!!!!!!!!
- 2 likes
Komment
-
apacsavo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]2925[/ATTACH]
Vajon hogy nézne ki egy pancsi vagy moszkva blokkal?
Komment
-
...........hát eléggé horror lenne!Még ezzel a blokkal is lassú,hát még egy kisebbel!(no de ez nem lóverseny).........hogy hol a többi része,hát a henger most fúráson van a karbi úszóháza lyukas azt totyogom körbe-körbe a garázsba a szerelő asztalon!Nem merek még hozzá nyúlni,gyűjtöm a bátorságot,hogy meg szegecseljem! Meg a blokkot is szét kéne húzni de az sem sürgős,hisz hol van még karácsony(a szentit az már mindjárt itt van!)
Komment
-
Ha azon múlik tudok adni hozzá egy karbit, planéta3-asé, hiányos, de ha csak a háza kell, szólj.
(nem ment sokat, mivel akitől kaptam az hamarabb összetörte a motorokat, minthogy bármi elkopott volna.)
Ha iszonyat sokat eszik a planétám akkor mi lehet a baj a karbival?(tű, fúvóka,....)???
Már belenéztem a blokkba én is és nem túl rózsás, perselyes, a jobboldali szimeringnek meg eldurrant a rugós gyűrűje.
+ 15,5 helyett 17-es a tengely(az utolsó fura, de nem baj éppen)
Üdv.: Majdánka.
- 1 like
Komment
-
majdánka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa iszonyat sokat eszik a planétám akkor mi lehet a baj a karbival?(tű, fúvóka,....)???
Már belenéztem a blokkba én is és nem túl rózsás, perselyes, a jobboldali szimeringnek meg eldurrant a rugós gyűrűje.
Szerintem térj rá vissza egy kiadós és jól sikerült motorgenerál után.
- 1 like
Komment
-
Valami félelmetes, milyen állapotban képesek ezek a ruszki vasak menni Nemsokára végzek a mostani projekttel, utána belefogok az Izsbe én is bár nehéz dió lesz, be van állva a főtengelycsapágy...Milyen csapágy kell oda?Remélem szériaméret...új váznyaktáblát lehet szerezni valahol(P2-höz)?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValami félelmetes, milyen állapotban képesek ezek a ruszki vasak menni Nemsokára végzek a mostani projekttel, utána belefogok az Izsbe én is bár nehéz dió lesz, be van állva a főtengelycsapágy...Milyen csapágy kell oda?Remélem szériaméret...új váznyaktáblát lehet szerezni valahol(P2-höz)?
Váznyaktáblát lehet, bár nem fog hasonlítani az eredetire. (Ez amúgy roppant érdekes, szerintem több munka létrehozni egy olyat, ami nem hasonlít az eredetire, mint lemásolni az eredetit.)
- 4 likes
Komment
-
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValami félelmetes, milyen állapotban képesek ezek a ruszki vasak menni Nemsokára végzek a mostani projekttel, utána belefogok az Izsbe én is bár nehéz dió lesz, be van állva a főtengelycsapágy...Milyen csapágy kell oda?Remélem szériaméret...új váznyaktáblát lehet szerezni valahol(P2-höz)?Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2011 nov. 12, 09:34.
- 1 like
Komment
-
Ritkán olvasod a fórumot! :-)"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
Komment