Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 350 matrica

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 350 matrica

Sziasztok!

Ujra festettem a JAWAmat és ugyanolyan a matricát szeretnék rá vissza ragasztani mint ami rajta volt. A probléma csak az hogy sehol se találok ilyet! Lécci segítsetek!

Click image for larger version

Name:	IMG067.jpg
Views:	1
Size:	185.4 KB
ID:	154417

Vettél volna pannóniát.

Komment

zsíráf és Mongi kedvelte ezt.

Komment

Hali!
        Mezőkövesden a Pető nyomdában csinálnak fénykép alapján is...És darkside, mért kellett volna kertitraktort vennie motorkerékpár helyett? :P
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 jún. 13, 22:28.
        zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Ha már itt tartunk mosógépalkatrész nélkül még kertitraktornak is kevés.
          Kerti traktor eladó. - Nógrádsipek - Tehergépkocsik - Haszongépjárművek
          kedvelte ezt.

Komment

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              És darkside, mért kellett volna kertitraktort vennie motorkerékpár helyett? :P
              Na ezt az elvetemült ember, Jawa-t kerestem.
              Eladó Egyéb jármű Jász-Nagykun-Szolnok: Cserélhető is jáwa 350cm munka gép papirokkal rend
              norinco kedvelte ezt.

Komment

Pannóniából meg millió meg 1 ilyen van. Azt találták ki erre. Egyszerű mint a faék, bármelik falusi ezermester rittyent egy ilyen csodát egy hétvége alatt.Fekete festék meg minden háztartásban található, így a hozzáadott plató gyári szinre szórható ecsettel. A kanyarstabilitása még javul is, továbbá azt a rengeteg lóerőt is jobban el tudja eztán oszlatni a talajon
                Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 jún. 14, 23:24.

Komment

OdinHEM és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Neeem...a 3 kerekű kertitraktorrá alakítása miatt nő a kanyarstabilitás :P A fekete festék pedig azért kell, hogy ne látszodjon az átalakítás...traktor volt előtte is és azzá válik utána is
                    madorka kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Pannóniából meg millió meg 1 ilyen van. Azt találták ki erre. Egyszerű mint a faék, bármelik falusi ezermester rittyent egy ilyen csodát egy hétvége alatt.Fekete festék meg minden háztartásban található, így a hozzáadott plató gyári szinre szórható ecsettel. A kanyarstabilitása még javul is, továbbá azt a rengeteg lóerőt is jobban el tudja eztán oszlatni a talajon
                      Azért nem estek Jawak áldozatul a traktorosításnak mert drága lett volna az üzemeltetése az akksi miatt, az átalakításhoz meg kelett volna még egy donor.

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Eladó Egyéb jármű Jász-Nagykun-Szolnok: Cserélhető is jáwa 350cm munka gép papirokkal rend
                        Rendesen kivaxolták eladás előtt a járgányt ! Így nyilván többszörösére nőttek az eladási esélyei

Csak most látom, hogy ez egy forgalomban lévő veterán motor. Pontosan ezt a jelenséget akartam boncolgatni a " Ravasz kérdés " c témában.

Komment

Hello! Voltam bennt megkérdezni, de csak papír alapút csinálnak, én fóliásra gondoltam ha nem marad más akkor majd még átgondolom!

Komment

Matricák - Müller Electronics

Motormatrica, Motor dekorációk

Papírové Nálepky -> Jawa - JAWADÍLY KLADNO, KROÄŒEHLAVSKÁ 70

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                            Working...
                            X