Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Babetta 207

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Nálunk a helyi motoros boltban normális NGKvan. Nyugodt sz8vvel veszek ott gyertyát

Tapatalkkal küldve az én GT-I8190 eszközömről

Komment

Majdnem minden motoromban NGK gyertya van, kivéve a Babettát....na, az nem szereti csak a Brisk-et vagy, ha van még valahol PAL szikracsiholó. Régen, a CZ-m szerette a Championokat... ráadásul u.olyan gyertyapipa volt hozzá....pöpec volt a vas....akkoriban

Komment

Simson Stáros időmben készültünk a Balatonra gyergyát cseréltem a nagyon régi Shampion ki új Isolátor be gyújtás ellenörzés próba út 10 km akkor még cigiztem újra indítanák szikra semmi.! A régi gyertya be ennyi volt az akkor még eredeti DDR gyertya siker története.A Varnyúmba mikor hozzám került állandóan ha leesett a fordulat 1 hengerrel kevesebb lett abban a Pal- volt a nemkívánatos. Miután már a másodikat cseréltem ki kérdeztem a pipától nem látva a sampon boltban / így csúfoltuk mert a nincsen kartárs volt a főnök hatalmas hozzáértéssel!/ az ismerős srácot ki közölte vegyél bele Densót! Nem dicsekvés de elment vele 50.000 km-t gyertya és gyújtás állítás nélkül! Mindíg meglévő 3 hengerrel!! A 353 -as motorja egy csoda volt! Én Lada után szálltam bele, miután megszoktam a billegését és tudtam is kezelni kuplung nélkül raktam a sebességet/ nem az első héten!!/ mivel nagy távokat mentem anyagért okoztam meglepetést.

Komment

.pöpec volt a vas...akkoriban
          Hát akkor hajrá !!!!

Komment

Sziasztok
            Ezt az olajat elhasználhatom a babettába szerintetek?Click image for larger version

Name:	20170204_165101.jpg
Views:	1
Size:	80.9 KB
ID:	151406Click image for larger version

Name:	20170204_165107.jpg
Views:	1
Size:	98.2 KB
ID:	151407

Tapatalkkal küldve az én SM-G900F eszközömről

Komment

Ezt az olajat elhasználhatom a babettába szerintetek?20170204_165101.jpg20170204_165107.jpg
              Természetesen,csak ne változtass a gyári keverési arányon!!!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Az az előnye, hogy oldódik a vízben neked nem előny, ellentétben a hátrányával, hogy jóval drágább.
                Az tény, ha esőben az útra csöppen a benzin nem hagy szivárványos foltot. De szerintem relatív környezetvédelem, mert a vízből nem tűnik el.

Komment

Igazából a hajóm 2 ütemű motorjához használtam de most eladom, gondoltam a maradék olaj jó a babihoz.
                  A keverési arány alatt a babetta keveres arányát érted?

Komment

A keverési arány alatt a babetta keveres arányát érted?
                    Igen a benzin és a 2-t arányára értettem!

Az unokaöcséim mindenféle olajat használtak,étolaj,motorolaj,hajtómüolaj ami a kezükbe akadt. A 2-t árából is benzint vettek,különösebb gond nélkül motoroztak.

Nem értem miért félsz egy minőségi anyagtól?
                    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Jaa nem félek de gondoltam megkérdezem akkor adom neki hadd egye
                      Köszi a választ!

Komment

Amúgy már nem bírtam tovább ma kivittem egy körre a babit első rúgásra indult 2-3 hónap állás után és vígan szalad pár kilométert a gazdája nem kevésbé boldog

Komment

Visszatérve a fenti olajra: 3 év a szavatossága, ez van ráírva. El kell ezt hinni, úgy értem számít vmit ha még használom 1-2 évet?

Komment

Visszatérve a fenti olajra: 3 év a szavatossága, ez van ráírva. El kell ezt hinni, úgy értem számít vmit ha még használom 1-2 évet?
                            Hallottál olyat,hogy egy több évre kirakatba állított motorban olajat cseréltek:mert valaki meg akarta venni?
                            Olyanról hallottál,hogy valakinek megromlott az olaj:és ezért tönkre ment a motor?

Egy dolgot érdemes azért átgondolni,ha a keverék sokat áll:érdemes újra összerázni!!!

Komment

Magyarul hadd menjen

Üdv Árpi

Komment

Lenne még kérdésem: kiegészítők táplálásához akku es annak töltése. Pláne ha nem megy a motor épp.
                                Ilyesmit csináltatok már?

Üdv Árpi

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X