Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 6V 350, 634 gyújtás. Müller Hall IC vagy Gyula bá-féle

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Jawa 6V 350, 634 gyújtás. Müller Hall IC vagy Gyula bá-féle

Heló,

A 6V-s 350-es Jawa-m gyújtását szeretném korszerűsíteni. Olvastam hogy sokan megszakítópártiak, de én mindenképpen elektromosra akarok váltani (a Vape viszont drága nekem ). A Gyula bá-féle megbízható kipróbált ketnikának tűnik, a Müller féle Hall jeladós pedig pont a Hall miatt érdekel. Tudnátok segíteni esetleg tapasztalatokkal? Valószínűsítem mind a kettő jó és megbízható, de kíváncsi vagyok van-e valami különbség, mit jelent a Hall jeladó pluszban, mik a hosszú távú tapasztalatok? Előre is köszi.

Nekem csak a Müller féle Hall jeladós felől van tapasztalatom öcsém által. Ő ezt szerelte be az MZ-be, mondanom se kell hogy nagyon hamar oda lett, sajnos mástól is ezt hallottam. Így bármennyire is hangzik jól, szerintem ezt felejtsd el. Gyula bá-féléről viszont nekem nincs tapasztalatom.
    Öcsém ezt használja:
    Etz 125/250/251 Elektronikus gyújtás rendszer, Futármotorosbolt
    Tökéletesen működik, semmi baj nincsen vele. De mivel nem vagyok Jawas így nem tudom, hogy mennyire kompatibilis a felszerelés arra.

Komment

Jagdpanzer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Heló,

A 6V-s 350-es Jawa-m gyújtását szeretném korszerűsíteni. .... A Gyula bá-féle megbízható kipróbált ketnikának tűnik, a Müller féle Hall jeladós pedig pont a Hall miatt érdekel. Előre is köszi.
      Az itt: Gyújtás leírt tranzisztoros gyújtórendszer szintén Hall jeladóval működik, ebben nincs különbség. Az árukban viszont, tudtommal, elég nagy.
      ptm004 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Gyula-bá, úgy látom a képek frissitve lettek a korábbi béta verzióhoz képest. Nagyon tetszetős lett és profi! Ahogy korábban irtad is sok motor működik megbízhatóan vele. Én nyomok ide egy "like"-ot.
        Tamás
        sepy, drpal és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X