Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 250/559 restaurálás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Az 559 jó rendszer,jó motor. Sajátja nem lett volna egyszerűbb?

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Az 559 jó rendszer,jó motor. Sajátja nem lett volna egyszerűbb?
      Állítólag nem egyszer csinállt ilyet és sokkal megbízhatóbb, nameg nem kell nagy átalakítás.

Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-el

Komment

Ha jól jössz ki..akkor rendben. Ha saját részedre lesz,több örömöt okoz mint a 350-es. Kisebb költség,ua élmény kevesebb bosszúsággal. Ritkább felújítás.....

Komment

Atti69 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Ha jól jössz ki..akkor rendben. Ha saját részedre lesz,több örömöt okoz mint a 350-es. Kisebb költség,ua élmény kevesebb bosszúsággal. Ritkább felújítás.....
          Saját részte lesz, és bele akarok hajani még pár ezret

sepy és Atti69 kedvelte ezt.

Komment

Nem akarom megbántani a 360 rajongókat...volt baráti körben akik újonan vették...s a szervízt járták garancia időben. Henger dugó csere...főtengely csere..stb... a 250 meg csak ment,s ment.. Persze másnak másként vált be..

- - - Updated - - -

Saját részte lesz, és bele akarok hajani még pár ezret
            Akkor viszont...minden jót! Gratula!

Komment

aki aztmondta hogy 250/559 ből volt gyári fekete csak nem terjedt el,
              Pedig másnak is tetszik: Click image for larger version

Name:	Screen Shot 10-07-15 at 01.33 PM.jpg
Views:	1
Size:	240.2 KB
ID:	147281

Komment

Én gondolom nem a gyújtását inkább a dinamóját akarja az MZ-nek rátenni a Jawára. Az stabilabb szerkezet bár nekem még soha semmi bajom nem volt a Jawa dinamóval csak a teljesítményét keveselltem.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Én gondolom nem a gyújtását inkább a dinamóját akarja az MZ-nek rátenni a Jawára. Az stabilabb szerkezet bár nekem még soha semmi bajom nem volt a Jawa dinamóval csak a teljesítményét keveselltem.

Ja állórészt forgórészt, fesszabit.
                  Akivel beszéltem azoknak mindenkinek baja volt vele. Sőt van itt aki robogógyújtá tett rá, vanaki meg babetta (többsebeset)

Komment

Hagytam magam rábeszélni ezek után főleg hogy a szaki csinált már ilyet.

Komment

A kipufogókönyök és a henger csatlakozásánál kicsit köpi a benzintolajat. Ezt hogy tudom orvosolni? Próbáljak a hollanderen húzni?

Komment

nandg83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        A kipufogókönyök és a henger csatlakozásánál kicsit köpi a benzintolajat. Ezt hogy tudom orvosolni? Próbáljak a hollanderen húzni?

Ha tudsz még, akkor próbáld meg...gondolom, tömítés van közötte?!
                        zahi kedvelte ezt.

Komment

Az alugyűrű alatta van.

zahi kedvelte ezt.

Komment

Ja,
                            az alu legyen inkább a "b" terv,
                            a vörösréz tűzkarika hatásosabb, ha nincs új, akkor a használtat beszerelés előtt lágyítsd ki...
                            célszerű még finoman valamilyen kiputömítőt (én loctite termékeket használok) hozzácsapni, vagy esetleg azbeszt szalagot rágörgetni, dob és cső közé pedig O-gyűrűt...
                            sepy és zahi kedvelte ezt.

Komment

O gyűrű az van, más nincs... Akkor próbálkozok a fentiekkel még

A másik hogy a dob könyök hollandernél meg kifúj, azzal mit lehet tenni?

Amúgy ma végre összeállt a szerkezet, még ha töltés nincs is...

Komment

UK, heeegany és 10 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X