Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 250/559 restaurálás
Collapse
X
-
1.: zárócsavar
2.: üresjárati fúvóka
3.:üresjárati levegőszabályzó csavar
4.:fojtószelep állító csavar
A 3mas csavart kell ütközésig betekerni és onnét visszatekerni bejáratáshoz 1/4 bejáratás után 1/2 fordulatot.Ezek az értékek esetleg kisebb korrekciót kívánhatnak. Természetesen meleg motornál kell beállítani az alapjáratot. Az úszóházon azért van lyuk,mert nem a típushoz való.
Komment
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése[ATTACH=CONFIG]30692[/ATTACH] 1.: zárócsavar
2.: üresjárati fúvóka
3.:üresjárati levegőszabályzó csavar
4.:fojtószelep állító csavar
A 3mas csavart kell ütközésig betekerni és onnét visszatekerni bejáratáshoz 1/4 bejáratás után 1/2 fordulatot.Ezek az értékek esetleg kisebb korrekciót kívánhatnak. Természetesen meleg motornál kell beállítani az alapjáratot. Az úszóházon azért van lyuk,mert nem a típushoz való.
Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-el
Komment
-
nandg83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt akkor cserélnem kell vagy nincs jelentősége?
Komment
-
nandg83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzt akkor cserélnem kell vagy nincs jelentősége?
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem normális, mert hiányzik az úsztatógombod, amivel hidegindításkor túlfolyatod a porlasztót. Az 1/4 pontosan egynegyed, azaz 0,25 fordulatot, 90°-ot jelent.
Éppen csak látszik, de látszik
Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-elCZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor meg nem erre a típusra való a porlasztó, vagy ez a fedél. Onnan tutira az úsztatógomb hiányzik.
Komment
-
http://www.velorexclubdvorce.cz/karburace.htm
Ezen a rajzon normálisnak tűnik a nyílás..
Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-elCZsolti kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv nandg83!
Félreértéseket elkerülendő,nem a segítő szándék hiányzik,de tényleg kellene némi ismeret bővítés részedről! Nem szeretném ha az a szép motor megszenvedné a bejáratást!.
Komment
Komment