Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Jawa 250/559 restaurálás

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Érdemes nézelődni én is a neten vettem 6 v-os led ízzót melynek a hagyományos égővel azonos a befogatása. A villogó relét én is elektronikusat tettem és mivel a műszakira hagyományos izzókat tettem vissza avval is működött rendesen. Már 2 éve a ledessel közlekedek de jó a fénye még napsütésben is énnekem elöl is nappali fény világít 2 db. autóra való van egymás felett. Így az 50w-os dinamó bírja.
    heeegany kedvelte ezt.

Komment

Ledes index nem megy át a müszakin?

Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-el
      heeegany kedvelte ezt.

Komment

nandg83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ledes index nem megy át a müszakin?

Ha nincs benne E-jel akkor már nem megy át...
        LED-esbe is lehet, de ha egy normál van LED-esre alakítva, méghozzá úgy hogy avatatlan szem észre se veszi hogy az ott LED akkor főleg semmi gond

De ha jól emlékszem a tiedben nincs jel, szóval műszakira mindent szedje le...
        madorka kedvelte ezt.

Komment

A sárga műanyag búrában van egy karikában egy E1 es jelzés és valami van még odaírva de olyan apró hogy allig tudom elolvasni. Ez lehet az?

Komment

nandg83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A sárga műanyag búrában van egy karikában egy E1 es jelzés és valami van még odaírva de olyan apró hogy allig tudom elolvasni. Ez lehet az?

Karikában E1 jel mellette a számsor, a lápatest átvilágított részében, annak anyagából kialakítva(vagy valami ilyesmi). Szóval nyert ügyed van, jó erősen húzd meg azokat a csavarokat, nem kell leszedned műszakira

Ha LED-esre alakítod akkor az legyen a lényeg hogy ne tűnjön LED-esnek. Szóval 1db meleg fehér teljesítmény LED nagyjából a gyári izzó helyére. Semmi más.
            Borostyán sárga búrán keresztül nem lehet majd látni hogy mi villog ott.

Komment

Végre megkjöttek a ledizzóim, viszont lenne pár kérdésem;

A helyzetjelző nagyfényü led, és akkor is ég ha felkapcsolom a fényszórót, ez müszakin átmegy?

A hátsó féklámpa és helyzetjelző led pirodan világít és ugye a jawa hátsólámpája alul fehér búrás, tehát piros fényt kap az is, ez müszakin számít?

Az indexekbe fehér ledizzó kerül, de a búra sárga, ez müszakin ok? A sárga müanyag burában van e jel.
              Ennyi lenne a kérdés!?
              köszi!

Komment

Ennyi lenne a kérdés!?
                A műszakira hagyományos ( előírt ) izzókkal vidd a motort, mert k.....mint macskát sz..... !
                wsievers és nandg83 kedvelte ezt.

Komment

Sorban:Park- helyzet jelző ég a tompítottnál is ez oké én normál 4w- ost tennék be műszakira . A hátsó világítás mely normál 5 w-os fehérnek kell lennie rendszám világítás miatt. Én normál izzót tettem a villogóba és a búrában E jelzésnek kellene lenni. Még sajna a jogalkotók nem haladnak a műszaki fejlődéssel ledesítés terén. Még normális Bilux égőt nem találtak fel 6 V -ra vannak próbálkozások de még nincs a világítás képe olyan mint egy halogén izzóé. Remélem segítettem még ha lehangoló is a korlátok miatt.

Komment

Remélem segítettem még ha lehangoló is a korlátok miatt.
                    Nem lehetetlen pár izzót kicserélni, és nem kell lehangolódni pár szabály miatt, melyek betartása ajánlott. És nem a mikulás szánját viszed műszaki vizsgára (bármennyire is lenézett és adóbehajtás ízű is az egész), hogy piros rendszámvilágítással is jó legyen.

Komment

https://vimeo.com/154218403

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
                      St.Z.350 kedvelte ezt.

Komment

Remélem a fényereje is eléglesz.

Komment

Az lenne a kérdésem, hogy mivel kezdjem, mit kell beszerezni meglegyen az átiratáshoz? A motorom ki van vonva a forgalomból, de szürke forgalmi adásvételi megvan! ?

Komment

mit kell beszerezni meglegyen az átiratáshoz?
                            Általában helyfüggő!
                            Legbiztosabb ha a neked tetsző okmányirodában megkérdezed az ügyintézőt,hogy a meglévő irataidhoz mire van szükség.Általában névre íráshoz:forgalmi
                            adásvételi szerződés
                            érvényes műszaki
                            érvényes biztosítás
                            érvényes eredetvizsga
                            és zsé.............
                            nandg83 és dongos78 kedvelte ezt.
                            "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ezek sorrendje felől is érdemes érdeklődni. Az biztos hogy a vizsgáztatáshoz kell lennie érvényes biztosításnak. (Agyrém, nem?) Rendszám hiányában általában AAA-000 rendszám megjelöléssel kötik.
                              Aztán hogy az eredetvizsga ez előtt, vagy után kell?... Már mindkettő variációról hallottam.
                              Bár én a következő sorrendre szavazok:
                              -eredetvizsga
                              -biztosítás kötés
                              -NKH vizsga
                              -Az ezeken felhalmozódott papírkupaccal + adásvételi + szürke forgalmival okmányiroda.

Komment

Az első a Zsé nagy kupaccal a többit felsorolta Dongós!Jószerencsét a vizsgához

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X