Érdemes nézelődni én is a neten vettem 6 v-os led ízzót melynek a hagyományos égővel azonos a befogatása. A villogó relét én is elektronikusat tettem és mivel a műszakira hagyományos izzókat tettem vissza avval is működött rendesen. Már 2 éve a ledessel közlekedek de jó a fénye még napsütésben is énnekem elöl is nappali fény világít 2 db. autóra való van egymás felett. Így az 50w-os dinamó bírja.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Jawa 250/559 restaurálás
Collapse
X
-
nandg83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLedes index nem megy át a müszakin?
Tapatalk-kal küldve az én thl T6S-el
LED-esbe is lehet, de ha egy normál van LED-esre alakítva, méghozzá úgy hogy avatatlan szem észre se veszi hogy az ott LED akkor főleg semmi gond
De ha jól emlékszem a tiedben nincs jel, szóval műszakira mindent szedje le...madorka kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nandg83 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA sárga műanyag búrában van egy karikában egy E1 es jelzés és valami van még odaírva de olyan apró hogy allig tudom elolvasni. Ez lehet az?
Ha LED-esre alakítod akkor az legyen a lényeg hogy ne tűnjön LED-esnek. Szóval 1db meleg fehér teljesítmény LED nagyjából a gyári izzó helyére. Semmi más.
Borostyán sárga búrán keresztül nem lehet majd látni hogy mi villog ott.
Komment
-
Végre megkjöttek a ledizzóim, viszont lenne pár kérdésem;
A helyzetjelző nagyfényü led, és akkor is ég ha felkapcsolom a fényszórót, ez müszakin átmegy?
A hátsó féklámpa és helyzetjelző led pirodan világít és ugye a jawa hátsólámpája alul fehér búrás, tehát piros fényt kap az is, ez müszakin számít?
Az indexekbe fehér ledizzó kerül, de a búra sárga, ez müszakin ok? A sárga müanyag burában van e jel.
Ennyi lenne a kérdés!?
köszi!
Komment
-
Sorban:Park- helyzet jelző ég a tompítottnál is ez oké én normál 4w- ost tennék be műszakira . A hátsó világítás mely normál 5 w-os fehérnek kell lennie rendszám világítás miatt. Én normál izzót tettem a villogóba és a búrában E jelzésnek kellene lenni. Még sajna a jogalkotók nem haladnak a műszaki fejlődéssel ledesítés terén. Még normális Bilux égőt nem találtak fel 6 V -ra vannak próbálkozások de még nincs a világítás képe olyan mint egy halogén izzóé. Remélem segítettem még ha lehangoló is a korlátok miatt.
Komment
-
Remélem segítettem még ha lehangoló is a korlátok miatt.
Komment
-
-
mit kell beszerezni meglegyen az átiratáshoz?
Legbiztosabb ha a neked tetsző okmányirodában megkérdezed az ügyintézőt,hogy a meglévő irataidhoz mire van szükség.Általában névre íráshoz:forgalmi
adásvételi szerződés
érvényes műszaki
érvényes biztosítás
érvényes eredetvizsga
és zsé............."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Ezek sorrendje felől is érdemes érdeklődni. Az biztos hogy a vizsgáztatáshoz kell lennie érvényes biztosításnak. (Agyrém, nem?) Rendszám hiányában általában AAA-000 rendszám megjelöléssel kötik.
Aztán hogy az eredetvizsga ez előtt, vagy után kell?... Már mindkettő variációról hallottam.
Bár én a következő sorrendre szavazok:
-eredetvizsga
-biztosítás kötés
-NKH vizsga
-Az ezeken felhalmozódott papírkupaccal + adásvételi + szürke forgalmival okmányiroda.
Komment
Komment