Az elektronikushoz nem értek, de lehet ott is valami hasonló ok.
Az ok? Nem tudni, milyen tipusú az új gyújtáselektronika...
Most pedig ezért gyegyergetjük őket!

Viszont az hogy ezzel nem tiszteljük a motorokat az azért túlzás
Pl.: apámat is fateroztam már és nem azért mert nem tisztelem, ez egyáltalán nem erre utal..mert ettől ugyanúgy az egyetlen szeretett édesapám.
Remélem gyönyörűen kitudtátok használni ezt a csodálatos hétvégét. Én nagy bánatomra motorozni nem tudtam csak ma reggeltől..pedig Szombaton kirándultunk a Bükkbe, Lillafüreden is megálltunk, ott hasított bele a szívembe hogy nem motorral vagyunk...alsó hangon egy 50 fős motoros banda érkezett..és egy 50 fő már ott volt...mindenféle gép a mai világból, Triumph, Ducati-k, patika új Hondák, Kawák, V4-es szörnyek...ami a legrosszabb hogy egy szép öreg klasszikus nem volt...egy fiatal srác dűtötte a simson-t a kanyarba, annyi szoci volt a szép tájban. Ekkor gondoltuk a haverral hogy azért kicsit kitűntünk volna ha megérkezünk a Czetkával meg az Etz-vel..nagyon szomorúak voltunk. Nem gond, lesz még..és a még jobb hogy meg lett a henger kihagyás oka. Jó pár napja cserélgetem a trafókat, jeladó mérés, tesztelgetem, méregetünk, gondolkodunk, idegesség...aztán mondom nézzük meg a panelt alaposan. Az egész heti kínlódásom és várakozásom oka egy 36 éve szolgáló(vagyis az elektronikus gyújtás csak 30 éve üzemel benne) panelen lévő ellenállás egyik szárának a leválása...annak lötyögése tette................ahogy rázkódott és nem érintkezett...úgy hagyott ki a henger...gondolhattátok a fejünket faterral...kb 2 perc volt újra forrasztani és megint úgy megy..mint még soha....de meg nem álltam vele egész nap...Nagyon remélem abba hagyja a hisztit már erre a pár napra, hétre...és élvezhetem egy picit még az utakat vele végre amíg be nem áll a garázsba és alakulunk megint egy szépet, remélhetőleg már utolsó nagy projektel...
Komment