Közlemény
Collapse
No announcement yet.
634 cafe racer építése
Collapse
X
-
A bükkszentkereszti hamarabb , és közelebb is van ...
Nem lesz rossz ! Milyen erőművet kap ? szimpla gyári , vagy módosított ? Elektromos rendszer is O.K. ? A képekből itélve nem lesz rossz ... Legalább többen képviselik " eme cseh remekeket .."Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2017 ápr. 28, 10:34.
- 3 likes
Komment
-
Amelyikre elkészülök vele.
De sajnos ma a kuplung, amit nagy nehezen szereztem hozzá, lánckerék koszorú sérült(el van repedve 3 foga). Még a hátsó fékkel szórakozok, de úgy néz ki, tolóbowdenos lessz. Előre kaptam Mz kereket, így annak a fék megoldása/fékkitámasztás egyszerűbb. 2 héten belül ehhez minimum egy futási próbának kell lennie.
Innen is üdvözlöm heeegany-t és mirr-murrt, akivel instant fórumtalálkozót hoztunk létre ma a miskolci börzén.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 ápr. 29, 23:16."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 8 likes
Komment
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 máj. 02, 12:31."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
-
Gondoltam h veszek egy komplett széria 634/638 blokkot, de úgy elfogytak, hogy régóta nem is láttam egyben. Ami van, azért meg elkérik egy motor árát.(559 blokkot tudtam volna venni 10ezerért, de az nekem nem jó) Jó lenne esetleg a 485 blokkja is, igaz az 250, de csak 1 kipufogót kellene akkor csinálni. A váz amúgy forgalmis váz. Úgyhogy papírozni is akarom, ha tudok beszélni a forgalmijában szereplő tulajjal. 634 blokkom van itthon, de kuplung nincs, és hengerfej jó állapotú nincsen. 250 es cross blokkot láttam pár hónapja 50ezerért, de abban se volt gyujtás és dugattyú.
Sepynek: A 175 nagyon kevés. Csak akkor jó 250 alatti, ha cross blokk.Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 máj. 03, 21:33."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 2 likes
Komment
Komment