Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Szervusz! Na ez a kettő ami tuti nem lesz jó soha, ha "után gyártottat" veszel. Ja meg a gyújtás tekercs!!! Ajánlott "halott vasat" venni donornak. Honlapot nem ajánlok, mert nem tudok csak moped 91 kft-s cuccok eladóit tudnám sorolni. Az meg ugye...
Szervusz! Na ez a kettő ami tuti nem lesz jó soha, ha "után gyártottat" veszel. Ja meg a gyújtás tekercs!!! Ajánlott "halott vasat" venni donornak. Honlapot nem ajánlok, mert nem tudok csak moped 91 kft-s cuccok eladóit tudnám sorolni. Az meg ugye...
Szia pasetta!
A fékeim, még szegecseltek....és az a baj, hogy kopottak, na meg az idő, ugye...Azt meg lehetne vele csinálni, hogy ragasztatok rá ferodót, szerinted? Ha igen, akkor megcsináltatom,mert az ugyártott totálisan x@r
A megszakítóval-jelenleg- azt csináltam (mivel sehol sem volt hajlandó bezárni) hogy csiszoltam a "bütyökből" annyit,ami után úgy-ahogy jó lett. Azonban a megszakító "rugóját" kicseréltem a régivel
Gondolom, a bowdenekkel nagy baj csak nem lehet ?!
Ha a fékeket nézzük én azt mondom: NEM ÉRDEKEL, HA EGY JÁRMŰ NEM SZÁGULD, DE A FÉKJEI JÓK LEGYENEK!!!!
Ahhoz azonban sok dolog kell. Szerintem, ha profi a szaki, akkor nyugodtan felragaszthatod új ferrodo-val, vagy valamely más fékező anyaggal. Ha a szegecsek bemartak a dobba, akkor már baj van. Ám, ha nem, érdemes finoman felcsiszolni, hogy a ráégett kosz lejöjjön a fémről. Persze ezt tudod, mert minden fékre igaz! A megszakítóval szerintem jót tettél! Gratulálok! Azért nézz egy eredetit vészhelyzeti tartaléknak. Bowdenek: Hát azt hiszem ez változó minőségű cucc. Van amelyik sárgaréz spannolóval készül, másik meg horganyzott vasból. A beszerelések előtt meg kell nézni a gyári méretet, mert van változás a típusok között. Ezeket is hasra csapva gyártják. A lényeg, hogy jól beolajozva ( beáztatva egy órára) kerüljön beszerelésre. Gyakran ez a fogás segít évekig konzerválni a bowdent a korróziótól.
Nálam jóval nagyobb tapasztalatra szert tett, "megszállott" márkatulajoktól kérdezném Tisztelettel, hogy a topic-ban indított típushoz, honnan lehetne beszerezni NORMÁLIS! alkatrészeket? Honlap vagy üzlet....stb.
Mint már említettem, bes....tam pár dologgal...
Jelenleg a fékekkel és a megszakítóval kínlódom....
Üdvözlettel!
Szia attol függ a jó a használt akkor az xmotor motorbontó (de szerintem nincs garancia hogy ojat kapsz amire számítasz) de ha jó meked az utángyártot akkor az alkatrészkirály-t ajánlanám
A Futár Motorosbolt Webáruház fogadta rendelését, a raktáron lévő termékek összekészítését megkezdtük, a raktáron nem lévő termékeket lerendeltük a forgalmazótól! Előre is köszönjük türelmét, mindent megteszünk azért hogy ön a legrövidebb idő alatt a legjobb minőségű alkatrészekhez hozzá jusson!Futármotorosbolt
------------------------------------------------------
Megrendelés száma: *****
Megrendelési információk: Futármotorosbolt
Megrendelés dátuma: 2015 május 19, kedd
A Futár Motorosbolt Webáruház fogadta rendelését, a raktáron lévő termékek összekészítését megkezdtük, a raktáron nem lévő termékeket lerendeltük a forgalmazótól! Előre is köszönjük türelmét, mindent megteszünk azért hogy ön a legrövidebb idő alatt a legjobb minőségű alkatrészekhez hozzá jusson!Futármotorosbolt
------------------------------------------------------
Megrendelés száma: *****
Megrendelési információk: Futármotorosbolt
Megrendelés dátuma: 2015 május 19, kedd
Úgy néz ki, hogy a betét miatt, amit a h.fejbe raktunk, nekem is h.menetű gyertya kell....U.abban a hőértékűben árulnak mindkét fajtából szerintetek?
Ez volna a kérdésem....
Sajnos ebben nem tudok segíteni. Ilyen gyertyával nem találkoztam. Talán ÉS EZ CSAK EGY HIRTELEN ötlet, meg kéne próbálni egy kicsit laposabbra venni a betét vállát. Esetleg a gyertyán a tömítő alátétet laposabbra venni. -- Lehet azt csinálni?
Sajnos ebben nem tudok segíteni. Ilyen gyertyával nem találkoztam. Talán ÉS EZ CSAK EGY HIRTELEN ötlet, meg kéne próbálni egy kicsit laposabbra venni a betét vállát. Esetleg a gyertyán a tömítő alátétet laposabbra venni. -- Lehet azt csinálni?
Nos, verni biztos,hogy nem lehet....egyéb eljárást inkább -lemarni a tetejéből vagy keresni hozzá "hosszú " gyertyát...
Komment