germisi eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ ES-TS mindenféle
Collapse
X
-
germisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha jól sejtem azt is egy nút/ék kombináció rögzíti egy bizonyos helyre.
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemég van egy másik megoldás is ami eszembe jutott, de azt majd csak utána.
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy vastagabb hengertalp tömítés került be és e miatt képtelenség a gyújtás beállítása?
Az előgyújtást a dugattyú felső holtpontjához mérjük vagy ,elfordulási szöget mérünk szintén a felső holtpont elé.
Ezen okból: nincs köze a gyújtásnak a henger , hengerfej magasságeltéréséhez"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
pasetta eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak nem arra gondolsz, hogy a felújításkor egy vastagabb hengertalp tömítés került be és e miatt képtelenség a gyújtás beállítása?
- 3 likes
Komment
-
No emberek, köszönöm a tanácskozást, úgy néz ki sikerült életre kelteni. Végül vágtam egy új nútot az excenter fejbe, így be tudtam állítani az elogyujtást. Csak persze ilyenkor jött minden egyszerre hogy a frissen tisztított karbinak az úszója beragadt stb... Nem tudom hogy ez miért lehet amúgy. A TS-nek esetleg más nútos mégis beleillo tengelye van mint az ES-nek és lehet az került bele?
- 1 like
Komment
-
germisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVégül vágtam egy új nútot az excenter fejbe, így be tudtam állítani az elogyujtást.
germisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA TS-nek esetleg más nútos mégis beleillo tengelye van mint az ES-nek és lehet az került bele?
Komment
-
Adok egy kis updatet a Thropy-val kapcsolatban. Szoval rendeltem netrol egy uj excenter fejet, és azzal tokeletesen sikerult beallitani a gyujtast. Meg is van az uj muszaki, volt is egy nagyobb utam Várpalotárol Kerepesre majd vissza, viszont a végére mintha elvesztettem volna a szikrát gyorsításoknál, ugy tunt mintha elvesztettem volna a toltest. Otthon rá is mértem, 5.7 az aksi. Ahogy nézem az ellenállás tekercs lába olvadt el, én nemes egyszeruseggel ujraforrasztanam, vagy uj labat raknék rá (vagy csak rendelek egyet) de elotte megkérdezném hogy ez valaminek a mellékhatása lehet e vagy pedig simán csak öregednek az alkatrészek. Pont idén van az 50. szǔletésnapja.
- 3 likes
Komment
-
germisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemegkérdezném hogy ez valaminek a mellékhatása lehet e vagy pedig simán csak öregednek az alkatrészek.
- 3 likes
Komment
-
germisi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede előtte megkérdezném hogy ez valaminek a mellékhatása
- 3 likes
Komment
Komment