BIztosan semmi csúnyára nem gondolt- ugye ezt irtják Sidollal?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MZ ES-TS mindenféle
Collapse
X
-
A réz fa károsítóját fogyasztó szárnyasra gondolsz? Réz fa szú bagoly?
Bocs, de ezt találtam róla.
- 6 likes
Komment
-
Marcel Toth eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Komment
-
Nos, ma volt az a nap, amikor kirázott a hideg. Méghozzá ettől:
Ez a Trophy első lengőkar felfüggesztése lenne. Most este előszedtem, hogy megpucoljam. Mondván, már csak ezt az egy váz elemet kell megpucolni és festeni, hogy végre lassacskán elkezdhessem összeépíteni a gépet. Néhány réteg mocsok lekerült róla, és ez a látvány fogadott. Átvillant az agyamon a kép, hogy mi van akkor, ha annak idején, vásárlás után csak nagyjából lepucolgatom a motort, valahogy áttolom a vizsgán, aztán száguldozok vele? Majd egy jó 80-90-es tempónál ez a darab megunja az ottlevést A kerék bebucskázik a motor alá, én meg egy szembejövő kamion alá
Szóval, mint annyi minden, ez is igazolja, hogy ilyen öreg masinákat használatba vétel előtt igenis tessék átnézni, szétszedni, megtapogatni, gondosan összerakni!
Másrészt az a kérdés is megfogalmazódott bennem, hogy szerencsétlen motor mivel érdemelte ki ezt a mostoha sorsot? Mit kaphatott ez, hogy ilyenek történtek vele??? Ugyanis 2 motortartó fül, üléstartó fülek, akku tartó tálca is újra van heggesztve. Milyen krosszozáson mehetett keresztül, amitől még ezek is leszakadtak?
- 4 likes
Komment
-
Sziasztok!
A 125-ös Trophy-m indexeit nem tudom normálisan felrakni
Akárhogy próbáltam mindig laza,nem is mertem menet közben kipróbálni, mert féltem hogy a menetszél kiszakitja.
Bekötöttem az indexeket, és beraktam őket a helyükre, majd a csavarral odaerősitettem.Csak a bal oldalin van kormány vég tükör, elvileg az erősitené oda, de az még lazább mint a jobb oldali amin van tükör!Eredeti indexeim vannak, nem utángyártott szerencsére.Láttam már trophy-kat kormányvég tükör nélkül, és azoknak szilárdan volt az indexük a kormányban.
Komment
-
hogy a bowdent el tudják vezetni a burkolat alá, ne lógjon össze-vissza
Az "egérrágással" mi lett? Ki lett hegesztve?Utoljára szerkesztve a következő által: OdinHEM; 2014 szept. 29, 11:22.taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Üdv mindenkinek !
Először is BUÉK ! Ma túrtam egy kicsit a padláson , és egy a pannóniával sehogy sem egyeztethető alkatrészre lettem figyelmes! Nem valami " ilyes-furma Earles formátumú mellső kerék megvezető alkalmatosságot " hajkurászott valaki ?
Nem a legtisztább , de újszerűnek néz ki (vagy csak a portól nem látok)...taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment