Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Legyen meg az oldalkocsin mind a kettő fék munka henger
az alja ne legyen a rozsdától szita
az alumínium dísz lécekre
a kárpitra
a vezetékezésre
index és fék lámpára
a csatlakozó bilincsekre
a lengő villára
a torzió rugóra
az összes gumi szilentre
és a PÉNZEDRE
Ha még nem volt dolgod MZ fogattal kérdezz tudok/tudunk segíteni vagyunk többen!
Ha nem ciki ,mennyiért adják?
telefonban 350.000.- lenne a vége az eladó szerint
Az a helyszínen 300 vagy 320. Esetleg tényleg 350, de friss műszakival. Elkövetted az első hibát...nem teszünk fel olyan kérdést, hogy mennyi a vége -.- Inkább ne áruld el, hogy te vagy a "mennyi a végés srác", ha mész megnézni.
Ha megnézel egy oldalkocsiat tényleg jól vedd szemügyre! minden hiba pénzbe kerül ha gyönyörű állapotba van megéri az árát! De ha pöttyösek a kromozÍ sok,kipufogó stb.Matos it ot az drága dolog és akkor még nem beszéltün a késöbb kiferülö csereérett dolgokról !
Én úgy szoktam, hogy amikor mondják az árat azt felelem: -Ez egy jó ár! Erre mikor elégedetten mosolyog az eladó, rögtön hozzáteszem:-Jó sok!
Ha nem gerjednél ennyire az oldalkocsisra, vagy vennél oldalkocsit és rátennéd és mégsem Ural, akkor rábeszélnélek a 2600 km-es gyönyörű 350-es Jawa-ra. Tahó szerelésmentes, gyönyörű állapot 200 ezerért. Könnybelábadt a szemem amikor megláttam, meg kéne vegye valaki, nehogy szétbarmolják.
OdinHEM, joker és 2 további látogató kedvelte ezt.
Hú,egy ilyet én is szeretnék,csak nem ilyen állapotban és nem ennyiért! Valahogy jobban szeretem én felújítani magamnak a motorokat. Persze kényelmesebb beleülni a készbe és manapság olcsóbb is,(oldalkocsival együtt 350 000-be biztos benne lenne a felújítás költsége)hiszen az alkatrészek-krómozás egyre drágább,a kész/szép motorok meg egyre olcsóbbak,mert dübörög a speciális Magyar Válság...
Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 ápr. 28, 19:35.
Sziasztok!
Bocs hogy nem jelentkeztem.
Vaciláltam a MZ és a jawa között! Végül egy Jawa 638-ast vettem meg!
12V-os oldalkocsis, gyönyörű állapotban és közel 100ezerrel olcsóbb volt mit az MZ, nem tudtam kihagyni!
Komment