Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Motorkuli, Duna oldalkocsi, Pille

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

jozsiba eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    ha valami eredeti,azt úgy illik össze is rakni

Szép gondolat! De a kétfejűnél vigyázni kell mert az ember képes lesz megvadulni ha ráül. És a vadulást egyes gyári elemek nem szeretik.

De hogy a téma is folytatódjon p20+duna megéri vagy neméri?
    Click image for larger version

Name:	THM_0007570560.jpg
Views:	1
Size:	7.5 KB
ID:	133505

Komment

Azt szeretném kérdezni, hogy hivatalosan oldalkocsis motorral lehet szólózni? Belefér ez az "ülőhelyek számának ideiglenes csökkentésébe" vagy sem? Most hogy megkavarták a kategóriákat fontos lett ez a kérdés. Csak szeptemberben kezdhetném el az A korlátlant hogy tudjak oldalassal menni. Az A2be belefér az Izs de csak szólóban. A motor még nincs műszakiztatva, de jövő nyáron már szeretném használni, viszont el szeretném kerülni hogy potyára kelljen újra műszakiztatni.

Komment

Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet kioperálni a duna oldalkocsi kerékrögzítő tengelyét?

Komment

movisz kedvelte ezt.

Komment

Nem a kúpos-menetes rettenetesről volt szó) Végül beáztattam gázolajba pár napra és feláldoztam egy villáskulcsot amire hegesztettünk cimborával másfélméter zártszelvényt nahh 5 perc ugrálás után megindult
            korompaiistvan és kedvelte ezt.

Komment

Duna oldalkocsi

Sziasztok!
              Segítségeteket szeretném kérni, Duna oldalkocsi felfogatási rajzot nem- e tudna nekem küldeni valaki.
              Esetleg nincs véletlen valakinek elfekvőben felfogatási alkatrészei, mert egyszerűen nem tudok szerezni sehonnan. Így sajnos nem tudom befejezni a motor felújítását. Természetesen nem ingyen várom a segítségeteket.
              Köszönöm: Béla.

Komment

Durafix alu forraszról tudtok valami használati tapasztalatot? (nincs kedvem üvegszállal meg műgyantával behúzni azt a pár repedést ami a duna csónakján van

Rajzot találsz a letöltésekben, alkatrészért meg Fóti Gyulát keresd meg
                Utoljára szerkesztve a következő által: Gergőke; 2012 dec. 17, 18:45.

Komment

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Durafix alu forraszról tudtok valami használati tapasztalatot?
                  Ajánlom figyelmedbe ezeket a témákat:

http://veteran.forum.hu/felujitasi-f...rasztasa-1734/
                  http://veteran.forum.hu/felujitasi-f...571/#post12603

Meg esetleg ezt is:
                  http://veteran.forum.hu/szakemberek-...egesztese-691/
                  Gergőke kedvelte ezt.

Komment

Komment

Köszi! Agyalok még rajta, aztán lehet az lessz a vége h lecipelem a csónakot valamialuhegesztőemberhez csak egyenlőre a festéktől kéne megszabadítani

Komment

Segítségeteket szeretném kérni, egy Pille utánfutóhoz szeretnék kölcsönkérni egy vonórészt, hogy le tudjam gyártani.

Komment

Sziasztok! (meg pálinkában ingyensörben éspotya alkatrészben gazdag boldog új évet) ) szétkeptuk tegnap végre teljesen a duna alvázát és beáztattuk komplexképzős foszforsavbaaz egész hóbelebanc összes vas részét. Viszont rájöttünk, hogy a 350 es jawara nem passzol a villanyak alá való felfogató, nem tudtok valakit aki elcsereberélné a pannoniához való felfogatót egy jawahoz valóra (vagy valakinek a sufniban nincs e elfekvőben egy ilyen cuccoscucc? http://veteran.forum.hu/attachments/...-dsc005781.jpg nu szóval innen a 2 dupla felfogató bilincs csak jaffa kompatibilis

Komment

Komment

Gergőke eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Köszi! Agyalok még rajta, aztán lehet az lessz a vége h lecipelem a csónakot valamialuhegesztőemberhez csak egyenlőre a festéktől kéne megszabadítani
                              Minden van Fóti Gyulánál:

Magyar motorokhoz alkatr

Én a tengelyhez csináltam egy erőkart, mert nem 6lapfejű volt, hanem 2, ami picit passzos volt, ráütöttem, majd még egy plussz cső segítségével megindult.

Komment

talaltam nehany elado csatlakozoelemet Pannonia - Duna oldalkocsihoz. beteszem ide a linket,hatha valaki ilyen alkatreszeket keres. Pannónia oldalkocsi alkatrészek - Vatera.hu

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X