Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Na ehhez keresnék előre helyzetjelző lámpa burkolatot,
Csak azt?
Szia István!
"Nem irigyellek"! Én is hasonlóan kezdtem, de megérte, mert ha csak ránézek a végeredményre, büszke vagyok, hogy ez a Magyar motorkerékpár gyártás terméke és az én tulajdonom! http://veteran.forum.hu/szakemberek-...zakemberek-78/
Sok sikert! www.t5p10.fw.hu
Utoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2012 jún. 10, 23:01.
Apám, meg nagyapám nem az eredti állapotra törekedtek, hanem a használhatóságra, így mostanában azért lopom itt a napot, hogy magához a motrhoz is, meg most már az oldalkocsihpz is beszerezzem mindazt, amivel kitolták a gyárból. Apám annak idején motor szerelő műhelyben lopta a napot, így gondolom, ha átalakították, ott tették, bár én is jobban örülnék egy normális rúgónak, ezért az alváz cseréjén is gondolkodtam már. A kasztni teljesen rendben van, az elejére a díszkupak is megvan, igazából minden része meg van, de leszerltem, mert régebben majdnem sikerült már egyszer elhoznom, de nem fért az autóba, így várt a mai napig, amíg nem mentem utánfutóval, hogy a fél országon keresztül tudjam kocsikáztatni. Természetesen nála is kezdem az elemekre szedést, teljes új fényezést, majd eredeti állapotra való vissza alakítást csíkozással, mindennel együtt, amit a motor is meg fog kapni, így keresek minden leírást, képeket, vagy bármit, ami alapján mindezt meg tudom tenni, de azt hiszem jó helyen járok.
Esetleg arról tudtok képet, vagy valami vázlatot feltenni, amiről láthatnám hogyan is kellene neki kinéznie?
Na, a letöltések között sikerült is megtalálnom
Fater tényleg elég rendesen átfaragta, csak be kell kapcsolnom a kisflexet, bár szívem szerint teleszkópossá alakítanám át
Komment