Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Duna oldalkocsi felújítása
Collapse
X
-
ApaE
-
Sziasztok !
P-10 es mellé kéne odagyógyítanom egy Szentesi oldalkocsit. Sajna nem tudom hogy hol vannak a pancsin és hogy néznek ki a motoron lévő felfogatási pontok. Valaki segítene nekem fotóval, vagy esetleg eladó alkatrésszel ? A Szentesimnek nem állítható a csatlakozó magassága, mint a Dunának.
Komment
-
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem tőletek:
az oldalkocsin voltak-e olyan alkatrészek amik gyárilag horganyozva voltak vagy minden feketére volt festve? Elsősorban a motor-oldalkocsi rögzítésén lévő alkatrészekre gondolok.
Továbbá egy új adattáblába a típushoz mit kell beütni? A gyári adattábláján csak annyi van, hogy T5 meg az évszám.Minden más teljesen le van kopva.
Továbbá a hátsó lámpa az milyen volt a szögletes/trapéz sárvédős OK 3-on? A motorhoz elektromosan, hogy volt eredetileg összekötve?Csatlakozóval?
A válaszokat megtaláltamFestve voltak, de az adattáblás részre viszont nem.
Utoljára szerkesztve a következő által: Béla Rácz; 2014 dec. 19, 19:17.
Komment
-
Sziasztok!
OK3-as, szögletes sárvédős oldalkocsim van, teleszkóppal.
Kérdésem az, hogy az oldalkocsi lengővillája ugye rámegy a váz tengelyére. Mivel kell rögzíteni a lengővillát?
A tengelyvégben van egy 8 vagy 10-es menet és kiáll egy meglapolt rész.Kb. 14-es a laptávja.
Rakok fel majd képet, hogy mire gondolok.
Komment
-
Hahó Fórumlakók! Elképzelhető, hogy rossz oldalra írok, de leginkább ehhez a témához tartozik.
Sok-sok hónapnyi hallgatás alatt azért csendben beszereztem elegendő alkatrészt a fogat összeépítéséhez, csakhogy megint akadály adódott.
A torziósrúgó-feszítő szerkezet (a vázat darabokban vettem, amolyan "nézd, megvan hozzá minden" ajánlással) félek nem teljes.
A rúgófeszítő az ábrán más...a fül 90°-kal el van fordítva, az enyémen viszont párhuzamos a rúgótartó "furattal"
A Lőrinci börzén megvenném a hiányzó alkatrészt, de fogalmam sincs, hogy néz ki.1 kép
Komment
Komment