Igen Joker , pontosan erről van szó ! Én sem értem egészen hogy lehet ilyen a felület ! Ez egyértelműen a dugó megmunkálási hibáira utal , vagyis semmi köze a furathoz , a fúráshoz ... , ezért is tettem utána - t ! "...aztán hogyan ? miért ? " Hát ez az ! A dugó egy retek ! Azért mert nem tud úgy tágulni mint a gégecső , vagy a gép beállításából , kopottságából eredő hibák másolódnak a felületre ... ? Az ilyen gép minden rezgést képes felmásolni a felületre ! Ezt bővebben kifejezni, kifejteni nem lehet , éppen ezért írtam hogy ha a furatnál a felsorolt lehetőségek, amik végül is mérhetőek ,észlelhetőek , rendben találtatnak, ergo a hiba továbbiakban a dugattyúban keresendő , ami lehet kilincs , és kanál alu ötvözete is ! Az én szemem nem színképelemző , vagy labormikroszkóp . Erre próbáltam kitérni , pontosabban arra hogy szerintem nem a fúrás a ludas , ha csak az nem hogy a két kipu nyílás közötti gát melegedéséből eredő tágulás okozhatta a behúzásokat , mivel pont ott láthatóak (persze a kipu.-nál egyébként is nagyobb a hő) ! Valószínű félreérthettél , ezért nem értetted a mondanivalómat !Próbáltam finoman fogalmazni... . Egyébként a gyártó termékeivel elfogult vagyok , mégpedig az elégedettlenség irányában , de nem akarok bárkiben kétes érzést kelteni pontosan emiatt ! (direkt nem írtam alkatrészt ...) . Nem akarom azt hogy rátaláljak éppen valakire, akinek "bevált " és a hozzászólásom után magyarázzam a "bizonyítványomat" , pont azért mert ez a meggyőződésem , és ennyi . Remélem nem tűntem annyira műszaki antitalentumnak , hogy a dugó gyártási hibáját a henger "fúrására " fogom ,de van aki ezt is megteszi csak hogy a felelőséget hárítsa magától ! Ha sajátom lenne , nem állnám meg "röhögés nélkül" , és a gyártónál ecsetelném a véleményem . Egyszóval bocs, ha kissé fátyolosan fogalmaztam , nem biztos hogy máskor nem fogom megtenni !
- - - Updated - - -
Inkább próbáld a harmadik megoldást , talán picit drágább , és hosszadalmasabb mire megkapod ,(hacsak személyesen nem intézed.) többen jelezték hogy nincs vele probléma !( nem az AMBIKA-ra gondoltam )
- - - Updated - - -
Próbáltam , de nem vált be! Talán azért mert más lehet a kúpossága esetleg ovalitása is , mint ami a kevésbé jól hűtött öntöttvas hengerhez kell . Ha nagyra illeszted meg csörög . Azon felül, a gyűrűvég biztosító stifteket is át kell helyezni !
- - - Updated - - -
demeter eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Inkább próbáld a harmadik megoldást , talán picit drágább , és hosszadalmasabb mire megkapod ,(hacsak személyesen nem intézed.) többen jelezték hogy nincs vele probléma !( nem az AMBIKA-ra gondoltam )
- - - Updated - - -
dkari eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Komment