Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mikuni 30mm-es karburátor Pannonia TLF-en?
Collapse
X
-
Nándi001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKivancsi lennek, hogy ezzel menne-e?
-
sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA fúvókák méretei megegyeznek az eredeti Pannónia karburátor fúvókáival, akkor van rá esély.
Komment
-
Nándi001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLattal mar ilyet, vagy hasonlot pancsin?
Komment
-
Nándi001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLattal mar ilyet, vagy hasonlot pancsin?
Én láttam már Mikunit Pannónián, sőt MZ-n és Jawán is. Használják őket tuning céllal keleti gépekhez (és azért is, mert jobban karburálhatóak sok esetben az eredetinél).
Ugyan a Pannóniákon hazai gyártású karbik működtek (1958-tól, mert úgy tudom, hogy addig Jikov porlasztókkal szerelték a gépeket), de ezek Amal rendszerűek voltak, a P20-asokat pedig Mikuni rendszerű karburátorokkal építették.
Abban, hogy megfelelő fúvokákkal és beállítással működik vele a motorod, egyet értek Sricsi70 véleményével. Próbáld ki.Ha megy, és ha nem zavar az eredetiség kérdése...
- 3 likes
Komment
-
Szia! Én MZ-én találkoztam ilyen karbival és nagyon pontosan be tudta a gazdája lőni vele a keverési arányt,jobban mint a gyárin.Elsőre meglepődtem én is de egy tesztkör után még jobban meglepődtem,hogy mennyivel jobban reagált a gázra és mennyivel egyenletesebben gyorsult.Egy próbát megér mindenképpen.
- 3 likes
Komment
-
Nándi001 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKivancsi lennek, hogy ezzel menne-e?St.Z.350 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBár működhet a dolog.
(Készítettem ábrát is, de valamiért semmilyen képet nem tudok feltölteni.)
- 2 likes
Komment
Komment