Közlemény

Collapse
No announcement yet.

T5 felni - alternatíva az olasz és spanyol gyártóknak?

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Meghozta a futár az alu ráfokat, amiket az egyik netes webáruházból ( e-motorparts ) rendeltem.
    Azért elég pofásan néznek ki.
    Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz(főleg pár nagyobb kátyú után)

Komment

Ha az MZ-nek megfelelt, akkor a Pancsinak sem lesz tőle baja.
      wsievers kedvelte ezt.

Komment

Azért elég pofásan néznek ki.
        Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz (főleg pár nagyobb kátyú után)
        Nem néznek ki rosszul - mindenesetre meglátjuk.

Ha az MZ-nek megfelelt, akkor a Pancsinak sem lesz tőle baja
        Igen, nem is úgy általánosságban van gondom az aluval, éppen az anyaga miatt vettem meg ezeket kb. a krómozott spanyol felni árában (12e forintot mondott az egyik közismert kereskedő a spanyol ráfra, ennek darabja talán 300 forinttal volt olcsóbb), hanem csak a taiwani barátaink munkájában kételkedtem. De itt van, nem igazán van visszaút, ki fogom próbálni.

Egyébként ez a minőség-dolog azért is érdekes, mert ugyanannál a cégnél most éppen br. 8870 forintért van a krómozott 1,85x19-es taiwani ráf akcióban.
        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

En ott alltam a Siofoki borzen es azon filoztam ,hogy mi alapjan tudjak megkulomboztetni a Taiwanit a Spanyoltol ?Amugy van valami megkulombozteto jele barmelyiknek is?

Komment

Amugy van valami megkulombozteto jele barmelyiknek is?
            Gondolom a taiwani krómosba is bele van ütve a méret. Bár ha jól emlékszem a T5H-mon taiwani volt (lehetett talán, összefűzve vettem a párat 40e forintért új küllőkkel, polírozott agyakkal, csapágyazva; az eladó nem tudta megmondani milyen volt pontosan), azon sehol semmi jelzés.
            Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 aug. 21, 16:11.

Komment

Csak egy kérdés -azt honnan tudod ,hogy a küllőlyukak jó irányba állnak -e? Azt is meg lehet rendelni ?
              wsievers és kollarg kedvelte ezt.

Komment

mi alapjan tudjak megkulomboztetni a Taiwanit a Spanyoltol ?
                Ez nagyon egyszerű pedig. Kívülről a csomagolása is más, a spanyol két rétegben csomagolt, alul egy nylon, rajta egy vékony szivacs réteg. A távol-keleti pedig barna papírszalaggal van tekerve.
                De ha ki lenne csomagolva, akkor is látszik a spanyol felnin a belső perem recézése és nincs krómozva a gumi alatti részen, a keleti meg recézés nélküli, telibe krómozott. Ha meg még kézbe is veszed, vagy 1 kilóval nehezebb a spanyol!
                (Van még más különbség is, de ennyiből már bőven beazonosítható.)

- - - Updated - - -

Csak egy kérdés -azt honnan tudod ,hogy a küllőlyukak jó irányba állnak -e? Azt is meg lehet rendelni ?
                Joker, azt csak meglátni lehet, utólag. De viszont, van, lesz tapasztalat.
                LC 9246, és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Küldtem pár közeli, részletes fotót a kibontott gyári ráfról a kereskedőnek, hogy nézze meg, hasonlítsa össze a készleten lévő ráffal. Készségesen megtette, neki szemre stimmelt, megrendeltem, gyors rápillantás alapján én sem látok eltérést - a többi a hétvégén kiderül, akkor fogom összefűzni.
                  De megígértettem vele, hogy visszaveszik ha nem stimmel... Szörnyű lehet nekem eladni bármit is.

Komment

Mert ha alufelniben töri valaki a fejét , akkor az öreg cimbit ajánlanám -BUDAMOTOR kft . Ott ő fúrja kívánságra a megfelelő szögben a gyári nyers felnit .

- - - Updated - - -

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Készségesen megtette, neki szemre stimmelt, megrendeltem, gyors rápillantás alapján én sem látok eltérést
                    ..................
                    wsievers, ptm004 és supermax kedvelte ezt.

Komment

LC 9246 kedvelte ezt.

Komment

gyári nyers felnit
                        Ilyet hol lehet venni aluban?
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

BUDAMOTOR kft
                          Jaj, joker, joker! Te csak a szívünket akarod fájdítani, azzal a sok gyönyörűséggel, ott a honlapon.
                          CZsolti kedvelte ezt.
                          Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Udv!

Lehet furcsat kerdezek ,de valaki kozuletek lekezelte a raf belsejet alapozoval vagy festekkel vedelem celjabol,van ertelme ? A Spanyol ha joltudom nincs is kromozva belurol.

Komment

Van értelme, de inkább csak az éleket két oldalon, ahol maga az alapanyag el volt vágva.

Komment

LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Udv!

Lehet furcsat kerdezek ,de valaki kozuletek lekezelte a raf belsejet alapozoval vagy festekkel vedelem celjabol,van ertelme ? A Spanyol ha joltudom nincs is kromozva belurol.
                                Miskolci börzén nekem egyszer azt ajánlották amikor szóba került hogy mindenképp érdemes festeni az egész belső részét.
                                Máskülönben egy év alatt is képes szép rozsdaréteg képződni rajta.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X