Tetszik , nem vagy az a " feladom " fickó
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia munkagép
Collapse
X
-
Egyébként ma hoztam teljes üzembe a régi "teszt" blokkom.
A lényeg a következö:
Ahogy forgatom a lendkereket halom hogy valahol ojan hangot adna mintha kifujna de ha beinditom szépen jár a motor és nemis fullad.A megfigyelésem alapján a hengerfej alatt fujhat ki mivej a fej kicsit sérült (belülröl sok apro ütödés,gondolom gyürütörés).
Azt gondoltam teszek alá 0.4 vagy 0.5ös klingeritet de ez nem höálló.Hogy az jolenne e oda vagy hogy a 0.4 kicsit sok?Vagy esetleg valami másik anyagot tudnátok mondani?
Ja és nekem volt alatta még gyári hengerfej tömités mikor szétszedtem és gyujtoval megnéztem azis éghetö és elég szépen tud égni
Komment
-
csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJa és nekem volt alatta még gyári hengerfej tömités mikor szétszedtem és gyujtoval megnéztem az is éghető és elég szépen tud égni
Rendkívül fontos,az egyforma csavar-meghúzás!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAhogy forgatom a lendkereket halom hogy valahol ojan hangot adna mintha kifujna
akkor nagyon jó a motorod ! Szerintem sokan örülnének egy ilyen komresszióval bíró motornak --vagy ,mennyivel tekered ?
Komment
-
Ezt most nem értem hogy mennyivel tekerem Hát ha ugy érted hogy kézzel a lendkereket akkor elég lassan
Egyébként mivel egy 3kerekü átalakitott gép eddig max 40-et ment.
Egyébként ebben nemnagyon van kompresszio,ezt csak teszt képpen raktam össze meg hogy megnézem mit kell majd még csinálni.A hengernek mindenfelöl vála van,a dugattyu 1mm-t kottyan a hengerbe Szóval ezek is közre játhasznak ebben a hangban.
Egyedül azt nemértem hogy ien feltételek mellet még amikor elhoztam egészjol ment és még ien rossz állapotába néha még 2rugásra is beröffen.
Komment
-
csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHát ha ugy érted hogy kézzel a lendkereket akkor elég lassan
igen , erre gondoltam . mert ha ezt teszed és mégis szuszog- akkor bizony jó az a motor
csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként ebben nemnagyon van kompressziocsi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hengernek mindenfelöl vála van,a dugattyu 1mm-t kottyan
- 2 likes
Komment
-
csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgyébként ha elhajlott a hézagoló gyürü vagy eltört akkor azt még tudom használni?
Esetleg valakinek van eladó hézagoloja?
Egyébként csapágyboltban lehet kapni.
Komment
-
Szerintetek ilyet ki csinál és hogy tudom leszedni?
Ugy szeretném kiszedni hogy utána még feltudjam használni a rudat vagy akármi is van benne mert nem tudok ujat szerezni.Szoval ha nemlehet sehogy kiszedni akkor legvégsö esetbe de ugyhagyom hiába lötyög a kormány.
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkülAttached Files
Komment
Komment