Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannonia munkagép

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Tetszik , nem vagy az a " feladom " fickó

Komment

Köszönöm
      Egyébként sikerült megcsinálnom mind a 2két gyujtást
      Az egyiknek nemvolt kenofilce és olvasás után sikerült beálitani a gyujtását a másiknak meg elvolt szakadva 1 kábele a gyujtotekercsböl.összeforasztottam feltettem és van szikra.
      Titus kedvelte ezt.

Komment

Ha legközelebb defektet szerelsz az " örök szabály" a szelepnél kezd és ott fejezd be.
        Titus és joker kedvelte ezt.

Komment

Egyébként ma hoztam teljes üzembe a régi "teszt" blokkom.
          A lényeg a következö:
          Ahogy forgatom a lendkereket halom hogy valahol ojan hangot adna mintha kifujna de ha beinditom szépen jár a motor és nemis fullad.A megfigyelésem alapján a hengerfej alatt fujhat ki mivej a fej kicsit sérült (belülröl sok apro ütödés,gondolom gyürütörés).
          Azt gondoltam teszek alá 0.4 vagy 0.5ös klingeritet de ez nem höálló.Hogy az jolenne e oda vagy hogy a 0.4 kicsit sok?Vagy esetleg valami másik anyagot tudnátok mondani?
          Ja és nekem volt alatta még gyári hengerfej tömités mikor szétszedtem és gyujtoval megnéztem azis éghetö és elég szépen tud égni

Komment

A klingerit hőálló. Én abból vágtam körömollóval tömítést a Kawasakiba, a hengerfej alá is és nincs semmi baja.

Komment

Értem,köszi hát akkor vágok oda eggyet azt majd meglátjuk milesz

Komment

csi22222 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Ja és nekem volt alatta még gyári hengerfej tömités mikor szétszedtem és gyujtoval megnéztem az is éghető és elég szépen tud égni
                Gondolj bele,az égés egyik feltétele az oxigén,ahol össze van préselve,ott nem ég el!Több mint harminc éve használok kétütemű hengerfejnél sima papirtömitést vastag nem fényezett,ha sok a sérülés benzinbe áztatom,hogy lazuljanak fel a rostok és így jobban belesimulnak a sérülésekbe.
                Rendkívül fontos,az egyforma csavar-meghúzás!
                Che és dongos78 kedvelte ezt.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ahogy forgatom a lendkereket halom hogy valahol ojan hangot adna mintha kifujna

akkor nagyon jó a motorod ! Szerintem sokan örülnének egy ilyen komresszióval bíró motornak --vagy ,mennyivel tekered ?

Komment

Ezt most nem értem hogy mennyivel tekerem Hát ha ugy érted hogy kézzel a lendkereket akkor elég lassan
                    Egyébként mivel egy 3kerekü átalakitott gép eddig max 40-et ment.
                    Egyébként ebben nemnagyon van kompresszio,ezt csak teszt képpen raktam össze meg hogy megnézem mit kell majd még csinálni.A hengernek mindenfelöl vála van,a dugattyu 1mm-t kottyan a hengerbe Szóval ezek is közre játhasznak ebben a hangban.
                    Egyedül azt nemértem hogy ien feltételek mellet még amikor elhoztam egészjol ment és még ien rossz állapotába néha még 2rugásra is beröffen.

Komment

Hát ha ugy érted hogy kézzel a lendkereket akkor elég lassan

igen , erre gondoltam . mert ha ezt teszed és mégis szuszog- akkor bizony jó az a motor

Egyébként ebben nemnagyon van kompresszio
                      A hengernek mindenfelöl vála van,a dugattyu 1mm-t kottyan
                      ..igy viszont szerintem --csak a saját szuszogásod hallod próbáld úgy ,hogy visszatartod a lélegzeted
                      dongos78 és Titus kedvelte ezt.

Komment

Egyébként ha elhajlott a hézagoló gyürü vagy eltört akkor azt még tudom használni?
                        Esetleg valakinek van eladó hézagoloja?
                        Utoljára szerkesztve a következő által: csi22222; 2013 okt. 28, 17:16.

Komment

Senkise tudja honnét tudnék hézagolókat?

Komment

Egyébként ha elhajlott a hézagoló gyürü vagy eltört akkor azt még tudom használni?
                            Esetleg valakinek van eladó hézagoloja?
                            Ha elhajlott azzal szerintem még nincs gond. Egyenesítsd vissza. Ha törött akkor az már nem jó.
                            Egyébként csapágyboltban lehet kapni.

Komment

Értem,hát akkor mázlim van mivel csak 1 szakadt el a beragadt szimering miatt...

Komment

Szerintetek ilyet ki csinál és hogy tudom leszedni?
                                Ugy szeretném kiszedni hogy utána még feltudjam használni a rudat vagy akármi is van benne mert nem tudok ujat szerezni.Szoval ha nemlehet sehogy kiszedni akkor legvégsö esetbe de ugyhagyom hiába lötyög a kormány.
                                Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
                                Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
                                Attached Files

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X