Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Köszönöm
Egyébként sikerült megcsinálnom mind a 2két gyujtást
Az egyiknek nemvolt kenofilce és olvasás után sikerült beálitani a gyujtását a másiknak meg elvolt szakadva 1 kábele a gyujtotekercsböl.összeforasztottam feltettem és van szikra.
Egyébként ma hoztam teljes üzembe a régi "teszt" blokkom.
A lényeg a következö:
Ahogy forgatom a lendkereket halom hogy valahol ojan hangot adna mintha kifujna de ha beinditom szépen jár a motor és nemis fullad.A megfigyelésem alapján a hengerfej alatt fujhat ki mivej a fej kicsit sérült (belülröl sok apro ütödés,gondolom gyürütörés).
Azt gondoltam teszek alá 0.4 vagy 0.5ös klingeritet de ez nem höálló.Hogy az jolenne e oda vagy hogy a 0.4 kicsit sok?Vagy esetleg valami másik anyagot tudnátok mondani?
Ja és nekem volt alatta még gyári hengerfej tömités mikor szétszedtem és gyujtoval megnéztem azis éghetö és elég szépen tud égni
Ja és nekem volt alatta még gyári hengerfej tömités mikor szétszedtem és gyujtoval megnéztem az is éghető és elég szépen tud égni
Gondolj bele,az égés egyik feltétele az oxigén,ahol össze van préselve,ott nem ég el!Több mint harminc éve használok kétütemű hengerfejnél sima papirtömitést vastag nem fényezett,ha sok a sérülés benzinbe áztatom,hogy lazuljanak fel a rostok és így jobban belesimulnak a sérülésekbe.
Rendkívül fontos,az egyforma csavar-meghúzás!
Ezt most nem értem hogy mennyivel tekerem Hát ha ugy érted hogy kézzel a lendkereket akkor elég lassan
Egyébként mivel egy 3kerekü átalakitott gép eddig max 40-et ment.
Egyébként ebben nemnagyon van kompresszio,ezt csak teszt képpen raktam össze meg hogy megnézem mit kell majd még csinálni.A hengernek mindenfelöl vála van,a dugattyu 1mm-t kottyan a hengerbe Szóval ezek is közre játhasznak ebben a hangban.
Egyedül azt nemértem hogy ien feltételek mellet még amikor elhoztam egészjol ment és még ien rossz állapotába néha még 2rugásra is beröffen.
Komment