Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia henger tuning
Collapse
X
-
Közben kicsit számolgattam(vagyis rajzoltam, aztán számoltattam a programot) egy gyertya(ha rövid középelektródás, pl brisk YC-s verzió) kb 1ccm-el csökkenti az égéstér térfogatát.
Ez pedig két gyertyával az égéstér. (sajnos egy picit még mindig pontatlan, hiába csináltam gipsz negatívot az égéstérről a méretezéshez, normál mérőeszközök ehhez kevésnek bizonyulnak De már bele van számolva a dugattyú íve is. Ha az égéstér belső ívéről valaki tudna pontos adatot szolgáltatni, hogy mekkora az a körív azt megköszönném)
joker, szép munka Egyre kíváncsibb vagyok arra hogy hogy fog működniUtoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2014 máj. 17, 18:48.
Komment
-
mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgen szombat van és most,vasárnapi programnak elkészíthetnél egy háromgyertyásat is
Fér abba még előre meg hátra is
(5 gyertyával az egyhez képest már biztosan drasztikus változást lehetne elérni )
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lenne gond , csak nekem nincs az adott márkához semmi alapanyagom .....
- 1 like
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor már legyen öt
Így :P
Mondjuk ez már lehet hogy az átöblítésbe is beleszólna
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése....heeegany, ....Ma 19 : 38 aztán 19 : 57 -------direkt bosszantasz
Egyébként létezik egyáltalán 5 kivezetéses gyújtótrafó ?
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTalán 5 hengeres csilagmotorhoz találnánk mágnest -- -az meg szikrázna ha kell , ha nem .
Bár azt hiszem olcsóbb és egyszerűbb lenne csinálni/csináltatni egyet ilyen extrém célra
Komment
-
Bár most épp gerlsis káposztát főzök ( a lányom nagyon szereti :-) de holnap ( vasárnap , ha visszajöttem a gyöngyösi börzéről) akkor teszek fel képeket , milyen az, amikor "világít " a Pannónia gyertyája .... Ha az egyik be van csavarva a helyére , es működteti a motort , de a másik .... Az mutatja , milyen is a szikra odabent ....
- 2 likes
Komment
-
TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePersze egy hengeres T típusról van szó, mielőtt bárki is másra ( P20-P21) gondolna ... Ez csak természetes , nem ?
- 1 like
Komment
Komment