Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Pannónia henger tuning

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szombat van ... vagy vasárnap Click image for larger version

Name:	P5170204.jpg
Views:	1
Size:	194.5 KB
ID:	140040Click image for larger version

Name:	P5170206.jpg
Size:	194.7 KB
ID:	140041Click image for larger version

Name:	P5170207.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	140042Click image for larger version

Name:	P5170208.jpg
Size:	193.3 KB
ID:	140043Click image for larger version

Name:	P5170209.jpg
Size:	191.6 KB
ID:	140044Click image for larger version

Name:	P5170213.jpg
Size:	194.7 KB
ID:	140045

Komment

Közben kicsit számolgattam(vagyis rajzoltam, aztán számoltattam a programot) egy gyertya(ha rövid középelektródás, pl brisk YC-s verzió) kb 1ccm-el csökkenti az égéstér térfogatát.
      Ez pedig két gyertyával az égéstér. (sajnos egy picit még mindig pontatlan, hiába csináltam gipsz negatívot az égéstérről a méretezéshez, normál mérőeszközök ehhez kevésnek bizonyulnak De már bele van számolva a dugattyú íve is. Ha az égéstér belső ívéről valaki tudna pontos adatot szolgáltatni, hogy mekkora az a körív azt megköszönném)

joker, szép munka Egyre kíváncsibb vagyok arra hogy hogy fog működni
      Attached Files
      Utoljára szerkesztve a következő által: heeegany; 2014 máj. 17, 18:48.

Komment

Szombat van ..
        Igen szombat van és most,vasárnapi programnak elkészíthetnél egy háromgyertyásat is
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Igen szombat van és most,vasárnapi programnak elkészíthetnél egy háromgyertyásat is
          Akkor már legyen öt
          Fér abba még előre meg hátra is
          (5 gyertyával az egyhez képest már biztosan drasztikus változást lehetne elérni )

Komment

Nem lenne gond , csak nekem nincs az adott márkához semmi alapanyagom .....

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Nem lenne gond , csak nekem nincs az adott márkához semmi alapanyagom .....
              Ha egyszer szerzek egy 5 kivezetésű gyújtótrafót akkor küldök egy hengerfejet átalakításra :P

Komment

heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Akkor már legyen öt

Így :P
                Click image for larger version

Name:	sokgyertyás1.jpg
Size:	104.8 KB
ID:	140047Click image for larger version

Name:	sokgyertyás2.jpg
Size:	149.4 KB
ID:	140048Click image for larger version

Name:	sokgyertyás3.jpg
Size:	127.0 KB
ID:	140049Click image for larger version

Name:	sokgyertyás4.jpg
Size:	106.7 KB
ID:	140050

Mondjuk ez már lehet hogy az átöblítésbe is beleszólna

Komment

....heeegany, ....Ma 19 : 38 aztán 19 : 57 -------direkt bosszantasz

Komment

....heeegany, ....Ma 19 : 38 aztán 19 : 57 -------direkt bosszantasz
                    Persze
                    Egyébként létezik egyáltalán 5 kivezetéses gyújtótrafó ?

Komment

Talán 5 hengeres csilagmotorhoz találnánk mágnest -- -az meg szikrázna ha kell , ha nem .

Komment

Talán 5 hengeres csilagmotorhoz találnánk mágnest -- -az meg szikrázna ha kell , ha nem .
                        Akkor el is kezdem keresni :P
                        Bár azt hiszem olcsóbb és egyszerűbb lenne csinálni/csináltatni egyet ilyen extrém célra

Komment

Bár most épp gerlsis káposztát főzök ( a lányom nagyon szereti :-) de holnap ( vasárnap , ha visszajöttem a gyöngyösi börzéről) akkor teszek fel képeket , milyen az, amikor "világít " a Pannónia gyertyája .... Ha az egyik be van csavarva a helyére , es működteti a motort , de a másik .... Az mutatja , milyen is a szikra odabent ....

Komment

Persze egy hengeres T típusról van szó, mielőtt bárki is másra ( P20-P21) gondolna ... Ez csak természetes , nem ?

Komment

TLF65 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Persze egy hengeres T típusról van szó, mielőtt bárki is másra ( P20-P21) gondolna ... Ez csak természetes , nem ?
                              Hát ha 2 hengeresen látni az egyik hengerből a másik szikráját akkor ott a baj már nem kicsi

Komment

Click image for larger version

Name:	gyertya.jpg
Size:	182.5 KB
ID:	140066 Kedves Fórumtársak, mellékelek egy képet, ahol látható járó motor mellett a második gyertya szikrázása. Élőben ez gyönyörű liláskék "ívfény". (alapjáraton lehet látni, hogy a szikra hogy "vándorol" a gyertya elektródái között, ide-oda, azaz nem mindig középen "húz át".)

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X