Nem tudok újat háborogni...de a 21-es teltebb, mélyebb piros színe telitalálat!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia P21 felujítás ...
Collapse
X
-
Mezőkövesd okmányiroda, a polgármesteri hívatal mögött. Vidd a papírokat, egy próbát megér, lehet hamarabb meglessz a rendszám és forgalmi.
Nekem a multkor még a alváz és motorszámok közt is keresgéltek kérésre. (utánanézettem pár blokk és vázszámnak)Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 máj. 29, 16:46."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem tudok újat háborogni...de a 21-es teltebb, mélyebb piros színe telitalálat!
- - - Updated - - -
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt azért ne együk nagy nagy kalánnal - ha az úgy minden megvan ahogy leírta , akkor hol nem s@rom le , hogy az eladó elött 2 vel kim mit csinált mikor . A LÁNCNAK CSAK NEKEM ÉS A VALŐS ELADÓTULAJDONOS KÖZT igazolhatóan meglenni .
Be is ( nincs jobb szó) : s@rnék a röhögéstől , ha azzal álna elő nekem egy tulbuzgó ügyintéző --pl .ha fater 1932 es FIAT autóját (ami ugye a nevén van ) szeretném magamra iratni --hogy nem írják át amig nem igazolom ,hogy kié volt 1934-194I és 1950- 1954 között , mert egy kitudatlan gyökér pont arra kíváncsi .
Ez itt hülyén hangzik , és azért ennyire abszurd példa ,hogy kitünjön a marhaság . Az eset ugyan az .
- - - Updated - - -
zahi, --nem adod el ? mérgedben egy haverom pont keres...
- 2 likes
Komment
-
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea fekete pedig fekete
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése....na jó , de milyen fekete ?
Tudod, az olyan mint a világos fehér csak feketébe
Komment
-
tévedés , utolsó példa erre a most festett motorvázam . A kolléga nagyon jót és szépet akart ( az is lett ) ezért egy méregdrága NYUGATI festékkel borította be a vasat . Aztán véletlen arra kev eredtem néhány hét után , amikor megmutatta , hogy kipróbálta a 2K NEOLUXOT , szintén persze feketében . Szerintem énekelni lehet a különbséget . A neolx javára . Annyira szép fekete , hogy mesés , szerintem az igazi pannónia, csepel szint annyira vissza adja hogy na ,
Persze , ehez kell egy szem ...
- 5 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésePersze , ehez kell egy szem ...
- 1 like
Komment
-
Hogy neked kelljen bizonyítani, megadni a tulajdonosi láncolatot?
- 2 likes
Komment
-
Nos tisztelettel jelentem , hogy ma sikerült a vasdarabra felerősítenem , egy lényegtelennek egyáltalán nem mondható , de mechanikai funkciójában egyáltalán nem nélkülözhetetlen tartozékot ... csak ca. 45 napot vártam rá ...
Most már nyugodt szívvel hozzákezdhetek a legális próbálgatásnak a beállításokhoz ...
Valami azt súgja még most sem értem a végére .
- 11 likes
Komment
-
Köszönöm a biztató szavakat , remélem most már tudok alakítani rajta ezt-azt... (valamiért elkezdett csöpögni a benzin a balos karbiból , és a láncvédőnél is zörög a lánc, le kell róla szednem ...) De nem rég kellett átbogarásznom a papírokat, ami szerint 2012-ben kezdtem az egészhez . Hogy elment az idő !
Az aktuális idő pedig mintha esőre állna Délutánra meg mehetek dolgozni ...
- 2 likes
Komment
Komment