dott eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia bovdenek mérete
Collapse
X
-
Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
-
heeegany
Lehet azt rövidíteni anélkül is hogy a huzalt vagy a végén a diókat piszkálnád.
Ezzel a bovdenházra merőlegesen lehet vágni. Úgy szoktam csinálni, hogy egy fogpiszkálót befogok a bovden ház és a huzal közé, és így a ház eltávolodik a bovden belsőtől, így a vágás során nem sértjük meg a huzalt. Aztán, ahogy vágok odébb (körbe szép lassan), úgy teszem odébb hozzá a fogpiszkálót is.)
Érdemes kis satuba befogni a bovdent és úgy biztonságosabban végezhető a dolog.
Aztán a levágott részt gyűrűnként fogóval elcsipegetem és kicsit széthúzva (két fogóval) egyenként lejön a bovdenről.
A dió meg maradhat, nem kell forrasztgatni egy jó bovdent...
Nekem ez már csak szemüveggel megy különben még tán a satu is bánja...de a hamut még hamunak mondom!!!Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2015 okt. 01, 22:27.
- 6 likes
Komment
-
Én egyszerűen tűreszelővel vágtam le egy darabot az elsőfékéből. Csak lassan, óvatosan.Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Én, szintén satuba, de pár bovdenszállal feszítve és vasfűrésszel vágtam szépen körbe. Aztán hosszában vagy vasfűrésszel vagy szintén fogóval. Bár elég acélos, ilyennel nem szeretem koptatni a fogót.
Aztán tűreszelővel a ház elejét megigazgatom, védőhüvely mehet rá vissza aztán mehet a helyére.
Valamint arra ügyelek hogy forgácsolás után kifelé lehessen húzni a sodronyt, így legalább a forgács egy része kijön.Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment