Köszönöm. Ma már nekiálltam a dolognak, majd én is jelentek.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannónia ismétlődő világítási probléma
Collapse
X
-
Régebbi kérdésre visszatérve ahogy nézem, ez gyárilag se töltőtekercs volt, hanem fojtó. Értékeljük az elődöket, mivel a lehetőségeik mind anyagiak, mint eszközök terén elképzelhetetlenül szűkek voltak. Ez a megoldás gyakorlatilag a rendelkezésre álló megtermelt áramból csoportosít át az akksi felé, míg elölről elvesz.
Komment
-
Egy érdekes dolog eszembe jutott még, ami kicsit nagyobb átalakítást igényel, ha több tekercset teljesen szétbont az ember, és egyikből a másikba átpakol még pár lemezt, meg lehetne növelni a vasmag méretét, azzal teljesítményt is lehetne növelni, mondjuk ez nem egyszerű feladat, de lehet, hogy megérné (én nem hiszem, hogy fogok ezzel szórakozni...).
Komment
-
Üdvözlök mindenkit!
Eddig gyakorlatilag csak olvastam a fórumot, de az utóbbi időben én is a világításon, töltésen agyalok (indexet is szeretnék majd), mivel lassan-lassan összeáll a kb. 5 éve dobozban kapott 1972.dec-i gyártású T5H-m. Korábban már felújítottam egy 1951-es CZ 150C-t, amit mikor lehetőségem van rá, 'büszkén' használok is. Ennél pl. nincs külön töltőtekercs, így az akkut a szelénen és egy vasmagos fojtó tekercsen keresztül tölti a két párhuzamosan kapcsolt világítótekercs.
Visszatérve a Pannóniához: a 'vas' még a fényezőnél, így eddig jobbára csak 'gondolat kisérleteket' végeztem. A lendkerékmágnest biztos ami biztos, feldelejeztettem Vettem Lada fényszóróbetétet és H4 6v 35/35W -os féynszóró izzót bele.
Mellesleg megmértem néhány 6V 35/35W-osnak 'titulált' izzó áramfelvételét 6V-os akkuról, és igen nagy szórást mutatnak, pl. a Tungram hozza az elvárt 6 A-t, de pl. az indiai termék (Swiss?) csak kb. 4-4.5A-t, ami ugye csak kb. 24-27W, így nem csoda, ha az ilyen izzót a Pannónia kiveri, mivel a terhelés állítja be a feszültséget ezeknél a konstrukcióknál (az a véleményem, hogy valami áramgenerátoros jellege lehet ennek a lendkerékmágneses dolognak). Ezért lehet, pl. hogy a 12 V 55/55W -os izzóval is jól (vagy akár jobban) működik, pedig, ha a 6V 35/35W-ot átszámoljuk 12V-ra, akkor a 75/75W-os izzó jelentene ugyanakkora terhelést elméletben (gyakorlatban persze a vezeték keresztmetszetek miatti veszteségeket is figyelembe kellene venni).
Másik témakör a váltófesz szabályozás/korlátozás: ezek tirisztoros sönt szabályozók gyakorlatilag rövidrezárják a világítás tekercset, ezért keresgéltem valami kultúráltabb megoldást, és találtam is egy FET-st, ami a feszültség függvényében változtatja a terhelést (majd megkeresem a honlapját újra), így ez talán kevésbé károsítja a tekercseket. Másik ötletem amin gondolkodom, hogy plusz ellenállás, izzó beépítése helyett pl. az első izzó másik ágát használnám (ha a tompított ég, akkor a távolságit, ha a távolsági akkor a tompítottat) plusz terhelésnek, amikor megnő a feszültség, mégpedig ú.n. supressor diódával pl. 1.KE7,5A , ez hasonló a zenerhez, de rövid időre igen nagy áramokat tud, és olcsó is). A kapcsolás egyszerű, a bliux kapcsoló 56 és 56a kivezetése közé menne egy 7.5V- os kétirányú supressor dióda, illetve az 56 és 56b közé is egy.
Az akku töltéshez pedig azt tervezem, hogy a töltő tekercs test végét felszabadítom, és Schottky diódákból felépített Graetz híddal egyenirányítom, majd rákötöm az ebay-ről kb. 1000-Ft-ért rendelt stepup-stepdown konverterre .
Most így ennyit az ötletelésről, aztán majd meglátjuk!
- 4 likes
Komment
-
Üdvözöllek a klubban. Részemről a kérés annyi lenne, hogyha összejön valami, akkor indíts neki egy témát fényképpel. Mivel nem a világot váltjuk meg, a technológiai irigység értelmetlen. Sok-sok jó ötlet maradt dokumentálatlan, ami sokat segítene másoknak.
Ha már írok, egy kérdés a szakikhoz. Milyen keresztmetszetű vezetékkel érdemes áthuzalozni a pannóniát? Ami nekem van az valami nagyon durva 2,5mm2 körüli sodrott. Gondolom a 6V feszültségesése miatt van. Ha átalakítom 12V-ra, gondolom mehetek vékonyabbak felé (0,75-1-1,5mm2).Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
zelenacs
gy innentől kezdve tudok majd linkeket, képeket is csatolni!
Én is kérlek, hogy oszd meg velünk a tudásodat, sőt azt sem bánnám, ha azt a sok idegen kifejezést takaró dolgot (én egyedül a Graetz-hídat értettem belőle) valahogy úgy is le tudnád írni a hozzám hasonló analfabétáknak, hogy vegyél egy ilyet: link, meg egy ilyet, link, aztán az egyiknek a zöld kivezetését forraszd a másik vastagabb kivezetéséhez, és... aztán az egészet kössed be a Pannónia ...kivezetésére, valamint a ...-ra.
Sajnos ha nem így van leírva, akkor az nekem olyan, mint ha két kínai beszélgetne szépséges anyanyelvén az ó héber költészetről...
- 4 likes
Komment
-
az 5-ös hozzászólás korlátot, így innentől kezdve tudok majd linkeket, képeket is csatolni!
20011-óta szép teljesítmény.
Igaz én azt hittem:keveset beszélek.....sepy és Lemezjáték kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Egy gondolat. Felhívtam ma a Bors mágnest, felküldök hozzájuk pár lendkereket. Bors úr szerint hoztak már hozzájuk vissza Pancsi lendkereket egy év után, mert fellelkesedve nagyobb teljesítményt vettek ki belőle, ettől szépen lemágneseződött újra. Tapasztalat?
- - - Updated - - -
zelenacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...amikor megnő a feszültség, mégpedig ú.n. supressor diódával pl. 1.5KE7,5A...
Komment
-
Hát, én majd jövőre tudok esetleg beszámolni a delejezésről, idén jó ha sikerül összerakni és beindítani a motort.
Addig is a FET-es feszülség szabályozóra itt leltem rá, mikor Simson EWR (ebben is tirisztoros sönt szabályozó van) kapcsolásokat kerestem természetesen a Pannóniához: Battery charging system and the EWR equivalent for Simson .
A tervem, hogy a lehető legkevesebb módosítást alkalmazva, így az egyszerűséget megtartva, és persze a költségeket is minimális szinten tartva legyen jobb világítás a gépen, ill. akkutöltés (inkább benzinre költöm a pénzt, mint Vape elektronikára) . Ember tervez, Isten végez!
Egyébként szerintem megférne a 12V-os váltóáramú világítás rendszer és 6V-os akku is egymás mellett, ha mégis inkább 12V-os izzót kellene majd előre tenni, még úgy is, hogy hátul nekem VT5-os lámpa lévén bilux 5/21W-os izzó van, aminek a helyzetjelző része parkolófény állásban a 6V-os akkuról működik, míg világítás állásban a 12V váltóról. Ehhez elegendő csak pl. egy 3A-es diódát sorbakötni a helyzetjelző izzóval hozzá, a féklámpa nem érintett a dologban!
Egy kis mechanika: máshol már feltettem egy kérdést, ugyanis a hátsó lengővilla körmös csőtengelyében az alkatrész jegyzékek szerint kellene lenni 2 db Vezetőperselynek a 10mm-es tengelyhez, de nekem ez nem volt benne. Találkozott már valai ezekkel, mert a forum.indexen azt írták, hogy nem is kell oda?
Komment
-
Most esik le nekem valami. Itt ugye váltóáramról van szó. Ha bepakolsz egy diódát az 56 és a másik pólus közé záró irányban, akkor nem kapcsolt állapotban a dióda minden második félperiódusban vezetni fog. Mégpedig nyitóirányban test felől.
- - - Updated - - -
zelenacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése..ezek tirisztoros sönt szabályozók gyakorlatilag rövidrezárják a világítás tekercset, ezért keresgéltem valami kultúráltabb megoldást, és találtam is egy FET-st...Utoljára szerkesztve a következő által: bokor28; 2015 okt. 19, 22:08.
Komment
Komment