Lemezjáték eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
- 3 likes
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Akkor egy ilyen működő rendszer,alul képzett-szintűnek való leírással :mibe fájna + fuvar..?
A kapcsolási vázlatot még meg tudnám rajzolni (valahová talán le is skicceltem), de pl. a LED-es index relét nem vállalnám. Még magamnak is csak egy próba NYÁK-on 'gányoltam' össze azt, a működés volt a cél, nem a látvány! Nem akarok önzőnek tűnni, de a 'komplett rendszer' összeállítását, leszállítását elegendő idő hiányában sem tudnám vállalni, no meg (sajnos) nem vagyok egy üzletember sem!
Komment
-
zelenacs eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem vagyok egy üzletember sem!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
Tényleg király,egyszer már láttam gumiütközőt a fogasívnél,mikor megfogtam szétesett...az a gumiperem érdekes a fedél alatt az ismeretlen, egészséges és gyári előgyújtás bejelölést nem láttam ,kérlek mérd le nekem,a két jel távolságát !!!sepy kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 1 like
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTényleg király,egyszer már láttam gumiütközőt a fogasívnél,mikor megfogtam szétesett
- 2 likes
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésearra a csapra, aminek visszafelé nekiütközik a fogasív....emu és Lemezjáték kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Tanácsot szeretnék kérni:
Amikor legutóbb a kuplungdekli mögött jártam a berugó fogasív ütköző csapján lévő gumi eléggé foszlott állapotban volt (nagyjából 3000 km után, pedig becsszó kiméletesen bántam vele). Kértem a hidraulika boltban olajálló tömlőt és kicseréltem, sőt tettem egyet a másik csapra is (ami a rugót tartja).
Kb 4000-et mentem és ősszel úgy tettem le a motort, hogy majd a télen ránézek újra, de elmaradt. Szerintetek okozhat-e az esetleg leváló tömlődarab komolyabb kárt a szerkezetben, vagy a kuplunglánc majd szépen ledarálja és kijön az olajcserével. Tudom a lustaság szól belőlem, de nem nagyon szeretek tömíteni.
- 2 likes
Komment
-
Jankó51 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintetek okozhat-e az esetleg leváló tömlődarab komolyabb kárt a szerkezetben,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
beothy58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése. Szívesen venném, ha segítenének. Üdv, András
Amennyiben érdekel miért és ,hogyan látogass bennünket és te is megtudod miért."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚgy keresd :Veterán Apró.
beothy58 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzeretném érteni, hogy a hirdetéseket illetve a hirdetőket hogyan lehetne elérniUtoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 ápr. 13, 22:18.Jankó51 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz egy ideje sajnos már nem működik valami hiba okán."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem elveszett a lelke !Utoljára szerkesztve a következő által: Titus; 2023 ápr. 13, 22:35.
- 4 likes
Komment
Komment