Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
Igen, ezt olvastam, de nincs róla szó, hogy ki csinálta vagy hogy hol.
Leave a comment:
-
-
Az kemény lenne, Jokernek közel háromezer hozzászólása van. Megőszülök (még ennél is jobban) mire végig olvasom. Az elmúlt két hónapban folyamatosan olvastam a fórumot hogy megint képben legyek, mert az elmúlt két évben sajnos nem voltam itt. Remélem segít nekem ha olvassa a hozzászólásomat. Amúgy én is olvastam erről tőle de úgy emlékszem csak az árat irta, de lehet hogy rosszul emlékszem.
Meg azt is írta hogy nem kell szorosan illeszkednie de az enyém ezen is túl van már....Utoljára szerkesztve a következő által: joshbono; 2016 jún. 30, 20:42.
Leave a comment:
-
Amikor szétszedtem egy erősen használt Csepel 250-es blokkot ugyanezt tapasztaltam
, vékony rugóacél rugalmasságú lemezzel volt kibeilagolva (nem tudom, jól ejtettem-e ki ezt a szép műszót...
).
Nemrég joker írt egy hozzászólásában erre precíz megoldást, hirtelen nem találom, de ha rákeresel, és visszaolvasod a hozzászólásait, megtalálod!
- 1 like
Leave a comment:
-
Sziasztok!
A Pannoniám főtengely csapágy cseréjekor egy kellemetlen meglepetés ért. A csapágy egy vékony lemezével volt befeszítve a csapágyházba a főtengely mindkét oldalán. Az új csapágy átesik rajta, ezért a ragasztás már szóba sem jöhet. Egy megoldás tudok csak, perselyezés és vonalba fúrás. Viszont ismeretségem nincs és nem ismerek olyan szakembereket akire nyugodt szívvel rá merném bízni. A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy ha valamelyikőtök ismer esetleg Budapesten vagy Pest megyében ilyen szakembert, akkor megoszthatná velem.
Előre is köszönöm
Leave a comment:
-
Jelenleg: Most hétvégére van egyeztetve. 120/kg lerázott meggy.Még valami Atti69 mennyi most a meggy kilónkénti ára? Egy helyen láttam eladó meggyet 500Ft/Kg. Az m
Leave a comment:
-
Itt több meggyes is van. Tavaly 180ft volt...a napokban rákérdezek.Egy helyen láttam eladó meggyet
- 1 like
Leave a comment:
-
Kézrátételes motorjavítást vállalok! Referenciámat fentebb olvashatjátok! Keressetek bizalommal!
Amúgy a hiba oka megvan, mikor felújítottam a blokkot, kihézagoltam a főtengelyt is. Nem lógott semerre. Most viszont észrevettem, hogy oldalirányba kicsit mozog. Majd, holtszezonban egyszer szétszedem és újra kihézagolom, addig minden szisszenést figyelmen kívül hagyok és motorozok.
- - - Updated - - -
Kézrátételes motorjavítást vállalok! Referenciámat fentebb olvashatjátok! Keressetek bizalommal!
Amúgy a hiba oka megvan, mikor felújítottam a blokkot, kihézagoltam a főtengelyt is. Nem lógott semerre. Most viszont észrevettem, hogy oldalirányba kicsit mozog. Majd, holtszezonban egyszer szétszedem és újra kihézagolom, addig minden szisszenést figyelmen kívül hagyok és motorozok.
Ja, vagyis csak gondolom ,hogy ez a hiba oka
- - - Updated - - -
Még valami Atti69 mennyi most a meggy kilónkénti ára? Egy helyen láttam eladó meggyet 500Ft/Kg. Az marha sok. KEllene nekem vagy 40 kiló a borhoz, mert nem lesz elég ami a fán van. Elnézést, hogy ez nem a témába vág!
- 1 like
Leave a comment:
-
Tavaly is itt vettem a meggyet.. két hónapja a gazda motorját javítottam. Majd csak történik valami.És a meggyborral mi lesz?
- 2 likes
Leave a comment:
-
És a meggyborral mi lesz?Tuti hogy itt nálam a hegyvidék legjobb bora lesz.. De lesz baracklé is. A mértékegységről később..
- 1 like
Leave a comment:
-
Béla Rácz
...Te vagy a király közöttünk...Kézrátétellel gyógyítod a bajt...Azt csináltam, hogy levettem a kipufogókönyököt és benyúltam ujjal a dugattyúig. Kicsit megnyomkoráztam, nem éreztem semmi oldalirányú mozgást, de a fémes kopogóhang eltűnt egy kis időre.
Szerintem motorozz, és ne szisszenj minden kis zörejre...
- 6 likes
Leave a comment:
-
mátéapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseméterben mérni,mert ha dolgozol:jó tudni mennyi van még hátra!
....netuggyon az semmit ! Estére készlegyenmer .....
- 1 like
Leave a comment:
-
Tuti hogy itt nálam a hegyvidék legjobb bora lesz..
De lesz baracklé is. A mértékegységről később..
- 3 likes
Leave a comment:
-
Teee. városihun lakol öcsém , de felénk
,a fődön végzett munkát muszáj méterben mérni,mert ha dolgozol:jó tudni mennyi van még hátra!
Igen a termést már mennyiségben,
viszont az már élvezetesebb része a sok vesződésnek!!!
- 6 likes
Leave a comment:
Leave a comment: