Titus eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor az már nagyon kifújt. Vagy már a gyűrűk sem tömítenek jól.heeegany kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Egy precíz megmunkálással és megfelelő anyagból készült hengerfejet én is max. vékony papír tömítéssel / olajossal vagy tömítő paszta / tenném fel. Nem szeretném becsmérelni de ha rendesen meghúzva / nem túlhúzva/ értem itt a szabályt betartva átlósan és nem körbe körbe és utána középen kifúj akkor valószínű görbe. Ha a tolómérőt ráfektetve átlósan merve a fény felé ha világít a tömítő felület alatt akkor gépműhely! Én így csinálom.
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa a tolómérőt ráfektetve átlósan merve a fény felé ha világít a tömítő felület alatt akkor gépműhely! Én így csinálom.
Szóval annyira sajnos nem lehet méricskélni.
- 2 likes
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzzel az a gond hogy a tömítő felület egy homlokbeszúrásban van.
Komment
-
Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem teljesen sík, ezt már egyszer síkolták volna?
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseValahogy így kellene kinéznie.
Komment
-
Szervusztok!
Nem vagyok Pannóniás,de ahogy a hengerfej rajzot nézem a tömítőfelület síkját,elég egyszerűen lehet ellenőrizni,csupán egy síkra esztergált kör alakú acéllap szükséges,amely belefekszik a tömítőfelület fészkébe.A hengerfej tömítőfelületét kör-körösen több helyen megkrétázva és az ellenőrző tárcsát a fészekben forgatva,pontosan kirajzolódhat hol a hiba.A hibás tömítőfelületű hengerfej felszabályozása,ennél sokkal nehezebb feladat,mert a hengerfejet a gyertyamenetnél nem lehet felfogni,mert az asszimetrikus,a hengerfej többi részén,pedig nincs a felfogatáshoz centrikus rész,ezért valamilyen felfogató készüléket kell készíteni,hogy az esztergályozáshoz felfogható legyen.Megoldható,de igen hálátlan feladat,mert a rögzítésnek kellően szilárnak kell lennie.
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
a készülék megvan . gyűjtsetek össze egy talicska ilyen ... aztán tarccsunk egy síkoló napot . Megjegyzem --marógép is kell a mutatványhoz .Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2018 febr. 05, 11:43.Lemezjáték kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Kifejezetten nem privátban hátha más is kedvet kap!
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
Minekutána nem találtam a hirdetést a kérdés: van-e elfekvő készlet mert ha van emu rendel mindenből 1db-ot.
Ha érdekel valamikor megnézem hogy mi van még és mennyi.
Gyújtás nem érdekel? Hamarosan elkészül a következő 10db (bár már múlt héten volt gazdája a 10-ből 5-nek)
(a héten nem ígérem hogy átnézem a megmaradt készletet, most csak próbálom túlélni a hetet. Szombaton faragtak ki egy cisztát az állkapcsomból. Nem valami kellemes. De legalább csak feldagadva van a fél fejem, bekékülve nincs)
Komment
-
heeegany eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGyújtás nem érdekel? Hamarosan elkészül a következő 10db (bár már múlt héten volt gazdája a 10-ből 5-nek)
Vettem egyet, és azonnal meg is kaptam, korrekt a srác. Töredéke az ára a VAPE-hoz képest.
Ahogy rátettem a lendkerékmágnest az állórészre olyan erővel rácuppant, hogy csak néztem!
Eszméletlenül erős az a mágnes, nem hiába tud annyi wattot, mint a VAPE.
Komment
-
Lemezjáték eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésenem hiába tud annyi wattot, mint a VAPE."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
Komment