Kipufogó holander elé én kályhához való asztbesztzsinórból készitett karikát álitok őssze,grafitos zsirral összetapasztom kb 3-4 menetnyi zsinórt,hogy a hollanderben illeszkedjen (ne takarja az ablakot) és azt huzatom be.Melegen utánahuzom és jó.Mandzsetta alatt is ez van,de oda legközelebb ki próbálom én is a pasztát.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia motorblokk
Collapse
X
-
kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGondolom frissen, pontosan összerakott blokk vadiúj alkatrészekkel, ugye?
LC 9246 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz vagy csapszeg vagy gyuru!
Csak alapjaraton adja ezt a hangot?
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmúgy demeter kicsit trabantos a hangja, de egész jó.
Komment
-
Üdv!Nemrég jutottam hozzá egy három funkciós lehúzó célszerszámhoz.Ez a szerszám valószínűleg gyári célszerszám.Természetesen a lendkerékhez,a kis lánckerékhez és a tengelykapcsoló agyhoz való.Találkozott már valaki ezzel a szerszámmal?A szerszámkészlethez talán nem járhatott az újonnan vásárolt motoroknál!?Ha valakit érdekelnek a méretei legyártás céljára,írjon.
Komment
-
Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTalálkozott már valaki ezzel a szerszámmal?
Érdemes megmérni a két oldalsó bevágás távolságát, mert amikkel én találkoztam, a kis lánckerékhez nem elég mélyek. Ezáltal nehezen használható oda.
Lehet, hogy most már elkészültem a blokkal végre...
Itt a hangja.
Az eső miatt bent csináltam a garázsban és nem elég tiszta sajnos.
De nem csörög már legalább.
- 3 likes
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLehet, hogy most már elkészültem a blokkal végre...
Itt a hangja.
Az eső miatt bent csináltam a garázsban és nem elég tiszta sajnos.
De nem csörög már legalább.
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzép hangja lett. Grat.Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSokkal jobb a hangja mint az előzőkorompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseGrat! Szép lett a hangja
Mindenképpen igazuk van.
Komment
-
Köszönöm srácok, örülök ha tetszik!
A baj az Ambika dugattyúszettel volt, a "konfig" ugyanaz, csak most Belcord keménykróm gyűrűs szettel szólt. És szemre a henger is nagyon szépen van fúrva.
Amúgy azért rángattam meg (melegen) picit a bajszát, mert ilyen jól felpörgő blokkot még nem csináltam.
- 2 likes
Komment
-
Retroo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy kis infóra lenne szükségem. Melyik sebességváltó a jobb és megbízhatóbb? A régi ablakos TL-é vagy a későbbi tömör fogaskerekes váltó?
süllyesztékbe kovácsolt pogácsákból készültek(tudtommal a mai napig ez a legkiforrottabbb technológia erre) de sajnos
elcseszték azzal h ezek már csak lángedzésben részesültek... :S
(Ez az infóm a korabeli Autó-Motor újságokból származik.) de az eddigi tapasztalataim is erre a tényre utalnak...
Komment
-
Helló!A hengertestből a kiálló 4 db tőcsavart a T5 fajtáét valamilyen módon kilehet hajtani?A sima kontraanyás módszerrel megindulnak?Vagy azok egyáltalán nem vehetők ki?Egyiket megpróbáltam,de nem nagyon akart megindulni aztán inkább nem erőlködtem.Maga a hengertest vegyileg van barnítva?A kecskeméti galván cég megcsinálja a kezelést?Valószínűleg a tőcsavarok is barnítottak?üdvözlet.
Komment
-
Zsolt27 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA hengertestből a kiálló 4 db tőcsavart a T5 fajtáét valamilyen módon kilehet hajtani?A sima kontraanyás módszerrel megindulnak?kollarg kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok!
Egy TL blokkról lenne pár kérdésem. Elsősorban az alábbi képen látható csapágyfészekkel kapcsolatban. A képen látható, hogy nem központos a fészek, ez több blokkház esetén is tapasztalható?
Ezt a gyűrűt vajon milyen célból tehették ide?
Ezt a kitörést csak ép TL blokkból kivágott darabbal tudom pótolni, vagy lehetséges, hogy egy korábbi blokkház gyújtás alatti, vagy feletti részével is ki lehetne pótolni?
Köszönöm a segítséget!
Boldog új évet kívánok minden Fórumtagnak!
Komment
-
ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt a gyűrűt vajon milyen célból tehették ide?
ici169 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA képen látható, hogy nem központos a fészek,Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 31, 12:48."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
Komment