Sziasztok! Nagyon tetszenek nekem a régi Pannónia motorok, és ilyet is szeretnék venni (jelenleg egy youngtimer Vespa robogóval járok). A kérdésem az, hogy mennyire könnyű alkatrészekhez jutni, illetve szerelőket találni a Pannónia motorokhoz? Veterán járművek esetében ez elég fontos kérdés, legalábbis így szűrtem le, ráadásul nincs túl nagy tapasztalatom még a motorszerelésben (de szeretnék tanulni, és ha bármilyen szerelnivaló lesz, úgyis megkérem majd a szerelőt, hogy ott lehessek tanulni...). Valamint mennyire megbízhatóak ezek a motorok?
Tudom, hogy a veteránjármű összességében sok bütyköléssel jár, és "aki csak haladni akar előre, vegyen valami vacak új motort...", hallottam már ezt, és nekem igenis kell a veterán jármű élménye, de nem szeretném, hogy gyakorlatlanságom vagy szerény anyagi lehetőségeim miatt ne élvezzem majd ki a motoromat.
Tudom, hogy a veteránjármű összességében sok bütyköléssel jár, és "aki csak haladni akar előre, vegyen valami vacak új motort...", hallottam már ezt, és nekem igenis kell a veterán jármű élménye, de nem szeretném, hogy gyakorlatlanságom vagy szerény anyagi lehetőségeim miatt ne élvezzem majd ki a motoromat.
Komment