Sziasztok! Nagyon tetszenek nekem a régi Pannónia motorok, és ilyet is szeretnék venni (jelenleg egy youngtimer Vespa robogóval járok). A kérdésem az, hogy mennyire könnyű alkatrészekhez jutni, illetve szerelőket találni a Pannónia motorokhoz? Veterán járművek esetében ez elég fontos kérdés, legalábbis így szűrtem le, ráadásul nincs túl nagy tapasztalatom még a motorszerelésben (de szeretnék tanulni, és ha bármilyen szerelnivaló lesz, úgyis megkérem majd a szerelőt, hogy ott lehessek tanulni...). Valamint mennyire megbízhatóak ezek a motorok?
Tudom, hogy a veteránjármű összességében sok bütyköléssel jár, és "aki csak haladni akar előre, vegyen valami vacak új motort...", hallottam már ezt, és nekem igenis kell a veterán jármű élménye, de nem szeretném, hogy gyakorlatlanságom vagy szerény anyagi lehetőségeim miatt ne élvezzem majd ki a motoromat.
Tudom, hogy a veteránjármű összességében sok bütyköléssel jár, és "aki csak haladni akar előre, vegyen valami vacak új motort...", hallottam már ezt, és nekem igenis kell a veterán jármű élménye, de nem szeretném, hogy gyakorlatlanságom vagy szerény anyagi lehetőségeim miatt ne élvezzem majd ki a motoromat.
.
Köszi! Az igaz, hogy a Vespák jó nehéz tanulógépek, mindent szét kell szedni kis szereléshez is, de hát lassan csak beletanulok! Meg annak is jó közössége van, neten sok segítséget lehet ma már kapni.
Tanácsot meg ingyen adok.
. Nem kell mondanom, hogy ez az eset az országút kellős közepén történt, és félig meghúzott gyertyával is hazavitt a gép. Habár nem szokásom, de idén már februárban elővettem a vasat, melóba járás céljából, szóval nálam nem csak alkalomszerű a használat, hanem szinte mindennapos. Idén már 2500km benne van biztos. Ha azt kérdezné valaki, hogy mi a gyengéje ezeknek a gépeknek, azt válaszolnám rá: semmi...
Komment