Szép napot mindenkinek.Igazából 2 kérdésem lenne, hogy lehet legegyszerűbben gyujtást és alapjáratot beállitani.Ha nem túl bonyolult adjatok választ köszi /t5h/
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Gyújtásbeállítás
Collapse
X
-
Elsőként szerintem ezt az írást olvasd el a blogok közül: Gyújtásállítás
Az alapjárathoz pedig a letöltéseknél találsz egy cikket: a porlasztók működéséről, helyes beállításáról
Ha megvagy velük, és még mindig van kérdésed, akkor konkrétan tedd fel a kérdésed.
- 3 likes
-
ApaE
-
csacsa73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönöm a segitséget az igazsághoz hozzátartozik hogy már olvastam a gyujtásállitásról de nekem kinaiul volt.joshbono kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Sziasztok!
Be kell hogy kontárkodjak a témába, ugyanis nekem is lenne kérdésem. A fentebb említett alapmű (Így gondozd a Pannóniádat) oldalait lapozva lettem figyelmes a dologra. Egész pontosan a 82. oldalon azt írja:"a lendkerék mágnes koszorúján és a motorházon "0" jelzéseket találunk. Ha a jelzések egybe esnek a dugattyú felső holtpontban van." Na igen ám, megnéztem a saját motoromon (T5), és nem találtam ezeket a jelzéseket. Sem itt, sem ott. Kb 10 percig keresgéltem pedig, de semmi eredménye.
Valami elfogadható magyarázata van-e valakinek?
Komment
-
sziasztok!
gondom van a gyújtással :/
nem adott szikrát a gyújtás...kicseréltem a kondit most ad de nagyon keveset. mindig csak a 4 vagy 5ik rúgásnál szikrázik. mi lehet a gond?hiába bogarászom olvasom a neten ezt a kevéske kis információt amit találok de nem találok rá választ.hátha ti tudnátok nekem ebben segiteni. T5
Komment
-
egy "kicsit" el volt kopva jóóóó pár év használat után nem csodálom mostmár minden rugásnál keni a szikrát, egy kisebb lovat agyonütne féltem h valameik tekercs az vagy más ami nehezen cserélhető mert akkor kuka lett volna a neve.a helyébe meg találni másikat...a környéken senkit nem ismerek aki evvel foglalkozna...beálitással nincs gond ha a szinyót bebirom akkor ez sem nehezebb csak nagyobb pár köbcentivel
Komment
-
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a gyújtásnál tipikusan melyik hiba az ha visszalő néha? Konkrét eset az volt hogy a motort egyenes úton meghúzattam 85 körül elkezdett puffogni, megálltam vele, leállítottam, újra be, semmi gond nincs. Azóta se pufffog. Gyertya okés, porlasztót nemrég állítottam, azóta hidegen 2*ra indul melegen első rugásra.
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemeghúzattam 85 körül elkezdett puffogni, megálltam veleUtoljára szerkesztve a következő által: -t5-; 2011 szept. 23, 13:17.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Üdv Mindenkinek!
Nem régiben nekiláttam a Pannónia T5H tipusú motorkerékpárom blokkjának felújításának, de sajnos a gyújtásnál elakadtam. A következő lenne a problémám: annak ellenére, hogy nemrégiben cseréltem gyertyát, pipát, kábelt,megszakítót nincsen szikra és nem tudok rájönni, hogy miért. Esetleg tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm!
Komment
Komment