Tisztelt hozzáértők!
Az interneten számos helyen árulnak Pannónia egyhengereshez tömítésgarnitúrát.
A képekről látszik, hogy sima papírból készültek.
Javasoljátok-e ezek használatát, vagy inkább hagyományos módszerrel készítsek magamnak hőálló papírtömítésből - klingeritből? (nem biztos, hogy jól ismerem a nevét)
Milyen vastagból érdemes készíteni?
Üvd
Az interneten számos helyen árulnak Pannónia egyhengereshez tömítésgarnitúrát.
A képekről látszik, hogy sima papírból készültek.
Javasoljátok-e ezek használatát, vagy inkább hagyományos módszerrel készítsek magamnak hőálló papírtömítésből - klingeritből? (nem biztos, hogy jól ismerem a nevét)
Milyen vastagból érdemes készíteni?
Üvd
). A paszták között vannak különböző hőállóságúak és különböző dolgokhoz ajánlottak. Előnye, hogy bármilyen karcos, rossz állapotú illesztést kitölt és nem fog a papír és alkatrészek mellett folyni az olaj. Persze a paszta nem mindenhova ajánlott, meg nem biztos, hogy esztétikus a kidülledő paszta az alkatrészek illesztésénél... Továbbá ez egyszer használatos, a papír akár többször is. Én paszta párti vagyok, de sokan nem. Azt meg, hogy a paszta kinyomása után egyből összehúzatod az alkatrészeket, vagy hagyod kicsit kötni és mikor már behártyásodott, akkor húzatod azt te döntöd el, én mindkét verziót halottam már, de szerintem nyugodtan összelehet húzatni az alkatrészeket egyből és miután a paszta megköt, az biztos kitölti az összes karcot, sérülést, nem fog folyni az olaj... De abban is van van logika, hogy hagyod kicsit kötni és mikor már kicsit gumis a paszta, akkor mint egy gumitömítést húzatod össze... Szerintem mindkettő használható, de ahol sietnek a szereléssel, mert naponta több autó karterét veszik le-fel, ott nincs idő várni, ezért egyből felhúzatják a kartert és kész.
Komment