Ezt ki fogom próbálni, köszönöm! Majd megírom, hogy mit sikerült elérnem.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Pannonia teleszkópok szerelése
Collapse
X
-
Mit kellene néznem ,hogy jó-e, nem jó-e?"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Alapbol szerintem kellene cserelned a 2 szimeringet +2 tomitesfiber karikat mind a ketto hollanderban mert mar a regi muanyag karika az aljaban el van oregedve!A szimering lehet karmantyu is, ha az szimpatikusabb es itt is talalsz ugyes es praktikus hozzaszolasokat ha igy rakeresel:
P10 első teleszkópszárak felújítása
Amugy szarak elore - hatra mozgatasaval erezheto volt ,hogy kotyogott vagy csak ?Utoljára szerkesztve a következő által: LC 9246; 2014 máj. 18, 19:37.
Komment
-
bgabor73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA nem mozgó perselyeket hogy tudom levenni?
Komment
-
bgabor73 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKöszönömAkkor jól gondoltam. Az alsó gyűrű szépen lejött, de a perselyke nem igazán akarnak megmozdulni.... Megsérteni meg nem szereném őket...
Aztán gondolkodtam hogy mennyivel egyszerűbb lett volna melegíteni egy kicsitSzóval szerintem így próbáld.
Gázlámpa vagy főlégfúvó megfelelő kellene hogy legyen a célra.
Komment
-
Valahol olvastam(lehet hogy pont ebben a témában?) hogy 215ccm olaj kell a P10-es első teleszkópba. Namost az egy párba kell vagy csak az egyikbe?
Hátsó teleszkópoknál is egy párra vonatkozó mennyiség szerepel, ezért vetődött fel bennem ez a kérdés. Csak ott ugye több bele se fér, itt viszont belemenne elég sok úgy gondolom.
Komment
-
St.Z.350 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÜdv heeegan!
Szente Gyula Így gondozd a Pannóniádat c.könyvében ezt javasolja.[ATTACH=CONFIG]22777[/ATTACH]
Egyébként T5-ös motorban lesznek a villák. De erről majd az ehhez tartozó témába írok és teszek képeket.
Komment
Komment