De jó, már van is reagálás! (pedig csak úgy becsöppentem ide)
Mi is úgy saccoltuk, hogy jobbos, próbáltuk csavarhúzoval-kalapáccsal ütögetni, elöbb finoman,aztán nem finoman, aztán...adtunk a pofájának, aztán melegítettük,fagyasztósprayztük, néha imátkoztam, néha durvábban fogalmaztam. Nem sikerűlt megindítani, pedig még csak nem is rozsdás. Volt úgy hogy fuggőlegesen vertünk rá széles csavarhúzóval, attól meg inkább rányitelődik, de mit tudtunk mást kitalálni. Már azon is gondolkodtam, hogy megpróbálom kifúrni, csak félő, hogy a menet megsérül.
Már ezzel is okosabb lettem, hogy biztos jobbos.
Köszi a tanácsot.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
MPM 210 kapálógép.
Collapse
X
-
Jobbos,de ha jól megnézed pontozással le van rögzítve a hornyolás végein..(a rozsdán kívülLászló2 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésede sehogy nem birom megindítani, balos lehet, vagy jobbos? Tudnátok-e segíteni?
).
Legbiztosabban ütve csavar-huzóval indulna meg!
Leave a comment:
-
Szia!
Hát bizony olyan berántó szerkezet nekem is jól jönne, csak úgy félve merem megkérdezni, nem lenne belőle még egy?
Üdv.
Leave a comment:
-
Sziasztok fórumozók!
Ide hozott egy problémával az élet.
Van egy Mpm 210-em és nem tudom a kuplungrészt szétszedni. A motort levettem róla. Levettem a zégergyűrűt,utána azt a porvédő tárcsát, van alatta egy sülyesztett fejű csavar, de sehogy nem birom megindítani, balos lehet, vagy jobbos? Tudnátok-e segíteni?
Leave a comment:
-
Az összekapcsolódás is megtörtént, még világitó dolgokat kell beszereznem.4 képek
- 2 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok!
Azthiszem erre az évre végeztem a gépekkel, Donornak vettem egy másik ilyen gépet, de közbe rábukkantam gyári berántószerkezetre is fillérekért
Most van bőven alkatrészem, összetudok rakni mégegy ugyanilyen gépet!
Csak most más dolgom is akadt, Felraktam a motor burkolatot is, a motor szépen ketyeg,
Szeretnék a géphez alakítani egy alternálókaszát, ezen elkeépzelés még folyamatban van...
Keresek hozzá berántószerkezethez rácsot ami kiszűri a nagyobb szenyeződéseket...
4 képek
- 3 likes
Leave a comment:
-
Az új gyertya
ma nem azt jelenti,hogy jó!
A jó gyertyát vedd ki a motorból és addig cserélgesd amíg nem találsz másikat amivel ugyanúgy működik! Ezeket jegyezd meg és tedd el,és keress olyat ami szintén jól szuperál és azzal járj.....!!!
- 2 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy beindítom az mpm kapámat és 5-10 másodperc után lefullad. Mi okozhassa ezt? Új gyertyát raktam bele és kapott egy új levegőszűrőt is.
Leave a comment:
-
Köszönöm, Mindíg tanulok valamit!Az az igazság hogy egy gyűrűvel használtam eddig és bőven volt benne erő, csak mikor szét szedtem akkor derült ki hogy 2 hiányzik róla. rács az nincs sajnos, de beszerzés alatt van! Gondolom hogy nem játék gép kategória.
- 1 like
Leave a comment:
-
A kuplungkart tedd függőlegesre nem véletlenül van úgy,sokszor beakadt már kerítésbe oszlopba,ha oldalra lett állítva.Nem motorbringa ha elindul,odaba..
az embert ha elkap egy gyökeret vagy követ,ez a gép már kivívta a tiszteletet magának,
ajánlom úgy bánj vele ,meghálálja...Remélem megvan a rács a berántócsiga alá,sok szilánkot fűdarabot kiszűr,láttam túlmelegedő gépet a hiánya miatt...Tetszik a műved! Használd sokáig!!!
- 4 likes
Leave a comment:
-
Sziasztok! írtam hogy jövök még! igaz ritkán, de itt mindig jó fejek az emberek!
Szóval Az MPM 210 el kapcsolatban, tegnap sikeren megszereztem a főtengelyt és a dugattyút, természetesen felújitva, egész este raktam össze, szakszerüen. Viton szimeringel Fag csapággyal és INNA tűgörgővel, nekem ez a kombináció bevát az összes eddig összerakott gépemnél. hibamentesen., A tank még savban van, az később kerül fel a gépre, és a burkolatok.
Csinositás van még hátra. de beszereztem hozzávaló gyári ekét szinte új.
10 képek
- 4 likes
Leave a comment:
-
Az utolsó infóm róla .....42'000-ft ,átlag kerti használattal 5-év....viszont dolgozik emberesenzahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBing karbi v
- 1 like
Leave a comment:
-
Igen az van rajta, még nemnéztem milyen állapotban van, de működik
Leave a comment:
-
Ha jól hallottam 24-es Bing karbi van rajta , ami teljesen szétkopik a használattól , ezért a 150-es ETZ , BVF24N2-es karbiját szokták rá átalakítani ...
- 1 like
Leave a comment:
Leave a comment: