Közlemény

Collapse
No announcement yet.

MPM 210 kapálógép.

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

• fabia189
    replied
    Köszönöm Zénó a véleményed. Jó, számomra fontos dolgokat írtál. Van amit nem értek: "részszinti kenőccsel". Lehet --valószínű hogy tudatlan vagyok de még ezt nem hallottam. Légyszi írd meg hogy mi ez.
    üdv.

Leave a comment:

• fabia189
    replied
    Szevasz mateapu. Köszönöm a véleményed. A lakóhelyemtől kb. 130 km-re van a masina. Hétfőn megyek ha minden igaz kipróbálni és ha megfelel megvenni. A véleményed szerint inkább "megvenni" megyek. Csak a szállítás lesz bonyodalmas mert úgynéz ki hogy utánfutómra a pótkocsit és arra a gépet kell raknom (gondolom: fektetve).
    üdv.

Leave a comment:

• Zénó
    replied
    Szia,
    nekem is van komplett mpm10 gépem+egy teljesen felújított blokk is, valamint egy kasztni szétszerelve, ezen kívül kettő mpm2 is.
    egyébként nagy ritkán felbukkan eredeti gyári alkatrész is a fórumon, de van rotakapás indexfórum is, vannak mpm felhasználók ott is. valóban, a képen a korábbi széria látható, ez jött le először, aztán a szögletes géptetővel és tégla kipudobbal, más majrévassal és más mankókerékkel szerelve került forgalomba. kétféle gyújtással, megszakítós és tirisztorossal is készült, én a megszakítósokat használom, semmiféle gondjuk nincs. Érdemes a berántószerkezetre odafigyelni, hajlamos az órarugó a hajtásnál eltörni, és nagyon gyötrelmes egy másikat beépíteni. a motornak hidegen-melegen könnyen kell indulnia, simán, sallangmentesen, szépen kell pöffenie, a kuplungnak akadás mentesen kell működni, a hajtóműnek se legyen hangja, több olyan mpm 10-est láttam, amin valamilyen oknál fogva lebabrálták az eredeti bing gyártmányú porlasztót, és más (t5, ts125, etz125) porlasztót szereltek fel, nekem a gyári teljesen jó... én viszonylag sűrű, egy/harminchárom arányú üzemanyagot használok részszinti kenőccsel, hibátlan minden,
    üdv

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    Meglepően egyben van szerintem.Ez a régebbi típusból a régebbi.
    -A kések újszerüek(1500ft/db)
    -a kerekek is jól néznek ki
    -a burkolatok és a berántó rajta vannak(idősebb gépeknél mellőzik )
    -gyári kipufogó,szintén ritka ebben a korban(és most,kérem a jutalékot a dicséretekért)

Leave a comment:

• fabia189
    replied
    Köszönöm a válaszod. Elvileg hétfőn megyek megvenni. Megköszönöm ha feltöltenéda kezeléséről a képeket. Elvileg erről a gépről lenne szó.

Click image for larger version

Name:	44722073_3_644x461_mpm-210-kerti-kistraktor-traktor-kombajn.jpg
Views:	1
Size:	46.5 KB
ID:	140029

Leave a comment:

• mátéapu
    replied
    MPM-10-est ismerek(szerintem egyről beszélünk az űrtartalma annyi)
    Legyen használható.A kapasoron és a huzórészen megbecsülhető a kihasználtsága.Felénk minden alkatrész kapható jó áron az igaz!Kallódik nálam egy fénymásolt kezelési,ha eleget nyaggatsz a fotóit talán feltudom tölteni.

Leave a comment:

• fabia189
    started a topic MPM 210 kapálógép.

MPM 210 kapálógép.

Sziasztok Fórumozók. A közeljövőben szeretnék vásárolni egy MPM 210 tip. olasz kapálógépet. Mivel már nem mai gyerek ezért szeretnék kérni tőletek tanácsot: --- mire érdemes odafigyelni vásárláskor... ---hol lehet esetleg alkatrészt beszerezni ---...valamilyen leírást hozzá.
    Ezekben kérnék segítséget.
    üdv
Ugrás az oldal tetejére
Working...
X

Debug Information