Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Dnepr MT generátor
Collapse
X
-
Ahogy látom az uralban is és a dnepr-ben is a g-424-es generátor van, de eltér a fogaskerekük. Lehetséges, hogy ebbe tévedésből egy ural fogaskerék került?
Csak a képek alapján gondolom...
Az látszik, hogy a motor volt már felújítva, és az elektromos dolgokhoz is hozzányúlt az előző tulaj, mert valami érdekes fesz.szab van rajta....
DNEPR............................................................................................... ..... URAL
Utoljára szerkesztve a következő által: martonzsolt; 2018 jan. 10, 15:45.
Komment
-
martonzsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseCsak a képek alapján gondolom...
Komment
-
Kb. egyvonalban kell lennie. Ez így lerágja a vezérkereked. Hamar elmegy a hézag, és megjön a betonkeverő hang. Nem jó a fogaskereke. szerintem a K-750 dinamójának a kereke van rajta.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2018 jan. 14, 17:23.Lemezjáték és emu kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
Na, most hogy megrendeltem és megérkezett az új generátor fogaskerék, felkerült az Oltimer garage weboldalára egy utángyártott "high quality" verzió is.
Gondoltam rákérdezek, lesz-e komplett fogaskerék szett is? A válasz: "Gears for Dnper are almost ready. Maybe next week I put them to shop"
Lehet vége a kávédaráló hangnak? kiváncsian várom az árát........
Amúgy ezt vettem az ukránoktól: kissé elnagyoltnak tűnik
Lemezjáték, zahi és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
A lengyeleknél a lodzi börzén kapható textilbakelit vezérkerék, az a tuti szerintem. Vagy próbálgatni kell pár csapatot. Mivel a Nyiprónál nem lehet foghézagot állítani...
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
- 1 like
Komment
-
martonzsolt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAmúgy ezt vettem az ukránoktól: kissé elnagyoltnak tűnik
wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéselengyeleknél a lodzi börzén kapható textilbakelit vezérkerék, az a tuti szerintem.
Komment
-
Az enyémnek gyári van, az a gond, hogy ezek párba válogatott szinkódos alkatrészek voltak,manapság pedig az innen-onnan összeszedett gyári selejteket árulják. És azt, hogy a te blokkodba melyik fajta kell, utoljára az az ukrán tudta, aki összerakta a gyárszalagon a blokkot.
Például szokták kerülni a két és az ötlyukas vezérkerekeket, ha jól emlékszem, a K750 gyárija 6lyukas(küllős). Még valami: A vezérkerék öntöttvas, nem igazán tágul melegítésre, nem szeret nagyon feszülni a vezérműtengelyen.( láttam már szétrobbant vezérkereket) A főtengely kereke acél(lenne).
A bakelit kerékhez pl. eddzett acél kiskerék jár.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
Komment
Komment