Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Kormányfűtés gégecső

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Kormányfűtés gégecső

Sehol sem találtam ilyen témát, ahová illeszkedett volna ez az egy szem kérdésem. Valaki tudja-e mi a neve annak a fém flexibilis csőnek, ami a Pannóniák gyujtáskábelén található? És hogy esetleg hol lehet kapni olyat? Kellene vagy 5 méter belőle. Nem nagytételbe akarok gyújtáskábelt csinálni, más projekthez kell.

Attached Files
    barna kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Nem a kuplungbovden védőcsövére gondolsz?
      De én tévedtem...igen erre gondoltam. De nekem több kéne, mint a zuhanycső hossza. Még mielőtt lehajtatom az új kipufogókönyököket.

Komment

wsievers kedvelte ezt.

Komment

Attached Files
          wsievers kedvelte ezt.

Komment

Bírja ez az állandó hajlítgatást? A lényeg az, hogy a kipufogótól elérjen a kormányig, és az oldalkocsiig.
            Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 27, 13:08.

Komment

Esetleg egy kérdést megérhet a helyi szaniterboltban - pl. zuhanyrózsa-csaptelep közötti cső burkolata.

Egyébként "fém gégecső" kifejezésre kidobta a google pl. ezt:

webshop.sonepar.hu - Termékek

A termékek gyártója a Mezőhegyesi Fémipari Kft., ők meg itt vannak: Untitled Document
              , CZsolti és wsievers kedvelte ezt.
              There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Kösz szépen...ez hasznos volt, végre azt is tudom milyen átmérőben vannak...és nem is drága. Egy jó pont, hogy nemcsak krómozott kivitelben van

Komment

zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Ez lenne belőle:
                    Click image for larger version

Name:	mod15h.jpg
Views:	1
Size:	87.2 KB
ID:	134012Click image for larger version

Name:	mod15j.jpg
Size:	38.0 KB
ID:	134013
                    barna, OdinHEM és kollarg kedvelte ezt.

Komment

Sto eto? Eto je kézmelegítő? Ili nyet?

Komment

Nemcsak kéz...
                        Click image for larger version

Name:	mod15k.jpg
Size:	20.4 KB
ID:	134014
                        A multkor mir-murral csodáltunk meg egy működő darabot a miskolci börzén...
                        És ugye aki most hajtja a kipufogócsövem, az kérte, hogy mekkora csőcsonkokat hegesszen fel, és milyen állásban...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 27, 16:34.

Komment

Azok a kúpos fejek ugye nem zuhanyrózsák? Azért ekkora luxust még Rolls Royce-on sem láttam.

Elég kicsi a kép, de a lényeg látszik. Tekintettel a levegő tulajdonságaira mindenképpen a bővebb keresztmetszetet válaszd.

Komment

Nahát... Meggyőzően néz ki.

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Eto je kézmelegítő?
                            Tako, tako, bas lepo kézmelegítő...
                            Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 dec. 27, 18:21.
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

mindenképpen a bővebb keresztmetszetet válaszd
                              A kormány mozgathatósága korlátot szab a vastagságnak. Igazi téli kellék, ennek van most a szezonja Kár hogy 2 üteműre nem jó az olaj miatt...

Azok a kúpos fejek ugye nem zuhanyrózsák?
                              Lábmelegítő...arra a részre speciel nem gondoltam, a kezem akart lefagyni a multkor...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                              Working...
                              X