Nekem 1980-as kiadású gépem van mely rendelkezik km és fordulatszámmérő órával is, viszont ma láttam egy 1976-ost aminek csak km-órája volt a lámpájában.Tudja valaki hogy mettől meddig gyártották egy órával?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Mz ts 125 - Mettől meddig gyártották csak km-órával?
Collapse
X
-
stop eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem 1980-as kiadású gépem van mely rendelkezik km és fordulatszámmérő órával is, viszont ma láttam egy 1976-ost aminek csak km-órája volt a lámpájában.Tudja valaki hogy mettől meddig gyártották egy órával?supermax eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkkor a tiéd "de luxe" verzió, anno az én '82-es csúzlim is csak "alapfelszereltségű" volt, csak km órával, és krómbetét nélküli tank volt rajta.supermax kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Az enyém is csak azért volt alapverzió, mert újonnan a helyi TSZ vette (gondolom nekik jó volt az alapverzió is) az agronómus bácsinak szolgálati motornak, akitől később én vettem meg.
Mindezek ellenére nagyon pöpec állapotban volt, a gyári szerszámkészlete (benne az mz feliratú gumifoltozó készlettel, hézagmérőkkel hiánytalanul) izzókészlete bontatlan volt, a gyári pumpája is megvolt, a lábvédője is teljesen sértetlen volt, csak a hátsó gumi volt lecserélve ruszki terepgumira, elől még a jó kis Pneumant volt, szerintem csak a kisöreg használta ő meg vigyázott rá.
Már sajnálom hogy eladtam.Utoljára szerkesztve a következő által: supermax; 2012 júl. 04, 14:29.-t5- kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Köszönöm szépen az infókat ma is tanultam valamit.
Akkor én is igazi királynak érezhetem most magam a Luxus vassal!
Hát nekem az oldaldobozom teljesen ki volt fosztva, még a zár is hiányzott belőle,de megoldottam szereztem bele való zárat.Viszont nekem még most is a Pneumant gumik vannak rajta egész jó állapotban persze a korához képest.
- 2 likes
Komment
Komment