Ha sok van még mindig jobb abból eladni egyet mintsem az utolsó odaadni.Bár attól függetlenül aki e motorokat szereti tiszteli nem túl nagy öröm az biztos
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
TL ülés
Collapse
X
-
Üdv!
Nekem is volt egy hasonló vázam , sajna vágott, így továbbadtam, de TL 56..- vázszámmal, zöld eredeti színnel, ha jól emlékszem. Már a tlt tipusjegyeit hordozta magán, Pl oldaldoboz.
Az én jelenlegi TL vázam is érdekes- Gyárilag rajta van a kis ülés T tartója, de le volt hajtogatva, pedig kemény anyag, de rajta volt a gyári festék. Valószínű még festés előtt hajtották le, talán átmeneti lehet.
Én nagy üléssel, és ahhoz való sárvédővel találtam.
Számot nem tudok írni, mert nincs benne .??? Pedig volt forgalomba, mert 2 rendszám is bele van ütve.
Ember legyen a talpán aki ezeket kiismeri.
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz ára meg egy felújított motoréba
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEnnyi pénzért már törzskönyves, forgalmis Pannóniát lehet venni, igaz nem TL-t.ptm004 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés nem jön szenbe veled az utcán minden nap. Legfeljebb veterán találkozón... ja akkor sem, mert akkor meg melleted halad!
- 2 likes
Komment
-
CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz ára meg egy felújított motoréba.
Ettől függetlenül mi is óvunk itt a fórumon is mindenkit, hogy a full felújított 250-300e Ft-ért árult gépeken, (ha nem az anyagi része hajtja a gazdát) azért általában rá kell még költeni még egyszer annnyit a gyári állapothoz...
Motorozni lehet jó azt nem vitatom.
Papíros TL ritka, mint a sánta sellő. Nem olyan sok mozog az utakon, hogy lépten nyomon szembe jöjjön veled egy felújított, mint pl egy T5-ből.baxy1 kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment