Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TL ülés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ha sok van még mindig jobb abból eladni egyet mintsem az utolsó odaadni.Bár attól függetlenül aki e motorokat szereti tiszteli nem túl nagy öröm az biztos

Komment

Click image for larger version

Name:	2014-03-26-1557.jpg
Views:	1
Size:	191.9 KB
ID:	139640Click image for larger version

Name:	2014-03-31-1572.jpg
Size:	194.8 KB
ID:	139645Click image for larger version

Name:	2014-03-26-1560.jpg
Size:	191.4 KB
ID:	139641Click image for larger version

Name:	2014-03-31-1568.jpg
Size:	195.8 KB
ID:	139642Click image for larger version

Name:	2014-03-31-1570.jpg
Size:	202.5 KB
ID:	139643Click image for larger version

Name:	2014-03-31-1571.jpg
Size:	202.5 KB
ID:	139644
      Nézegettem a TL vázakat és a nyaknál ezt a külömbséget találtam, de évjáratban is érdekes, merta a bordó az 54/11 a szürke 55/02 és a fekete 56

Komment

Üdv érdekes a bordó motorra azt írod 54-es annak keskeny nyergesnek kellene lennie annak más a váza vagy a szám nem stimmel vagy át van ütve . Mind a három váz magasüléses TL-hez való
        OdinHEM és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

ez van beleütve kicsit én is csodálkoztam rajta, mondjuk kicsit furcsa a szám de eredeti mert a TL-t nem ütötték be csak a számokat
          baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Hát nem tudom szerintem a TL-nek is ott kellene ,miből gondolod hogy nem kellene ott lennie??

Komment

Eredetinek tűnik a beütés, de ki tudja, mert papírja az nincs
              baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Pannónia TL motorkerékpér
                Ezt most találtam TLT bőrbe bújt TL
                CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Üdv!
                  Nekem is volt egy hasonló vázam , sajna vágott, így továbbadtam, de TL 56..- vázszámmal, zöld eredeti színnel, ha jól emlékszem. Már a tlt tipusjegyeit hordozta magán, Pl oldaldoboz.

Az én jelenlegi TL vázam is érdekes- Gyárilag rajta van a kis ülés T tartója, de le volt hajtogatva, pedig kemény anyag, de rajta volt a gyári festék. Valószínű még festés előtt hajtották le, talán átmeneti lehet.
                  Én nagy üléssel, és ahhoz való sárvédővel találtam.
                  Számot nem tudok írni, mert nincs benne .??? Pedig volt forgalomba, mert 2 rendszám is bele van ütve.
                  Ember legyen a talpán aki ezeket kiismeri.

Komment

Ezt most találtam TLT bőrbe bújt TL
                    Az ára meg egy felújított motoréba.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Az ára meg egy felújított motoréba
                      Ennyi pénzből, nem újítasz fel egy TL-t, legfeljebb összetákolod valahogy!
                      OdinHEM és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Ennyi pénzből, nem újítasz fel egy TL-t, legfeljebb összetákolod valahogy!
                        Azért az is jobban sikerülne, mint a képen látható felújítási alap. Ennyi pénzért már törzskönyves, forgalmis Pannóniát lehet venni, igaz nem TL-t.

Komment

Ennyi pénzért már törzskönyves, forgalmis Pannóniát lehet venni, igaz nem TL-t.
                          Hát ez bizony akkor is egy olyan TL, amit forgalomba lehet helyezni és nem jön szenbe veled az utcán minden nap. Legfeljebb veterán találkozón...... ja akkor sem, mert akkor meg melleted halad!
                          ptm004 kedvelte ezt.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            és nem jön szenbe veled az utcán minden nap. Legfeljebb veterán találkozón... ja akkor sem, mert akkor meg melleted halad!
                            Jobb ha inkább mögötted... ugye az a füst...
                            ptm004 és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

Az ára meg egy felújított motoréba.
                              ezen azért vitatkoznék, mert egy leharcolt motort újból összerakni nem biztos, hogy 370-ből kijön. Inkább a duplája.
                              Ettől függetlenül mi is óvunk itt a fórumon is mindenkit, hogy a full felújított 250-300e Ft-ért árult gépeken, (ha nem az anyagi része hajtja a gazdát) azért általában rá kell még költeni még egyszer annnyit a gyári állapothoz...
                              Motorozni lehet jó azt nem vitatom.
                              Papíros TL ritka, mint a sánta sellő. Nem olyan sok mozog az utakon, hogy lépten nyomon szembe jöjjön veled egy felújított, mint pl egy T5-ből.
                              baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Szerintem is ritka a papíros TL, nem is mindennapi a szine. Akkor megéri a pénzét, ha csak konzerválni kell- jelen esetben azért van rajta meló.
                                Én TLT elejét raknék rá, szerintem ez a moci már azzal jött ki, mivel tokozott lengővillás a hátsó fele.
                                baxy1 kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X