Közlemény

Collapse
No announcement yet.

TL ülés

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szegedre szoktam hordani javítani és már el is vittem,de a guru,állítólag csütörtökön mondja meg,hol a hiba.
    Lehet, hogy a videokártyád rendetlenkedik. Az enyémen a ventillátorral volt gond. Sajnos engedtem, hogy egy kompjuterész hozzányúljon. Rábeszélt a MW 3-as szervizcsomagra és egy általa favorizált vírusirtóra. Ez utóbbit alig bírtam eltávolítani, mert nem tetszett, a szervizcsomag lefogta a gépet (svchost alkalmazás), és néha elsötétedett a képernyő. Követve az utasításokat beállítottam a masinát. A teljesítménye, sebessége remek lett, de a képernyő mindig elsötétedik egy-egy pillanatra. Azt mondják, hogy telepítem újra a kártyát. A héten ha ráérek lehet megpróbálom.
    wsievers és Che kedvelte ezt.

Komment

Utángyártott deszka Click image for larger version

Name:	SDC13067.jpg
Views:	1
Size:	198.3 KB
ID:	139630csak nem jó ,a felfogatási pontokat már ledaraboltam majd folytatom

Komment

Uraim! Először is elnézést! A Gyula levele (megkeresése) ébresztett rá, hogy azok az emberek akik a legkedvesebbek nekem, pont azokat nem informáltam. Sajnos megváltozott pár dolog, ami miatt most meg kell válnom a TL-emtől. Lehet olvastátok is a hirdetést, de lehet nem. Szívesebben adnám olyannak el aki tudom, hogy összerakja és motort fog építeni belőle.
        TL 1955/05
        Üdv!
        Tamás

Komment

svchost alkalmazás
          Fene essen belé fut is belőle vagy 10 darab. -.-
          a képernyő mindig elsötétedik egy-egy pillanatra
          Ugyanezek a csodás tünetek jelentkeznek nálam is.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Köszi a fotókat lehetne a hirdetésbe is csatolni sokan ha nincs fotó nem is nézik

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Fene essen belé fut is belőle vagy 10 darab. -.-

Ugyanezek a csodás tünetek jelentkeznek nálam is.
              Az scvhostot lehet hűvösre tenni. A gugliba be kell irni scvhost kikapcsolás, vagy valami hasonlót, és jön egy csomó találat. A legszimpatikusabbat kell kiválasztani, és megszűnik a probléma

Komment

Véletlenül találtam a képeim között ezeket. Használjátok fel, ha tudjátok!Click image for larger version

Name:	40a6_2_big tl 54.jpg
Size:	66.2 KB
ID:	139636Click image for larger version

Name:	40a6_1_big tl 54.jpg
Size:	100.1 KB
ID:	139637

Tamás! Elkelt már a TL-ed?
                Utoljára szerkesztve a következő által: nyuszifül; 2014 márc. 30, 20:34.
                ptm004 és Che kedvelte ezt.

Komment

Nagyon jó fotók nincs több belőle?? Valahol láttam ezt TL-t de nem tudom hol.

Komment

A többinek már nincs nagy értelme, csak a lámpa és a teleszkópszár van rajta. A vázszáma 54 12-ik havi.

Komment

Vaterán és itt is volt hirdetve.

Komment

Onnan való a kép. Remélem a jogdíj miatt nem lessz problémám!?
                        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

nyuszifül, még nem kelt el.
                          reszletre lenne vevom.

Komment

nyuszifül eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            A többinek már nincs nagy értelme, csak a lámpa és a teleszkópszár van rajta. A vázszáma 54 12-ik havi.
                            Nekem pont ez kellett volna a TL-emhez. Lámpafej es egy első villa sárvédővel.

Komment

Az a baj valószínűleg nekem is el kell adnom egyet.

Komment

Nem hangzik valami jól.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X