Igen Demeter evvel kapcsolatos a + észrevételem. Köszi én erről nem tudtam jó lehetőség akár olajra is.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Adalékanyagok
Collapse
X
-
Az én érdeklődésem felkeltette a dolog, bár nemigen hittem az ilyenekben soha.
Azóta:nem igazán próbálkozom hasonlókkal,ennek már vagy harminc éve......"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Én annak idején ( 86-körül ) megvettem az ETZ be, meg a családi Wartburgba a SLIK-50 nevű horror áron kapható adalékot. Rosszabb nem lett, de jobb se az tuti. Aztán 2002 körül " kaptam valahonnan" vagy 5 liter PROLONGOT. Egy darabig öntözgettem a járgányokba, de már nem merem, mert nem tudom hogy a szavatossága meddig jó. Lehet, hogy mostanra több kárt csinálna mint hasznot. Igazából ettől sem voltam elájulva. Vélemények a szavatossággal kapcsolatban ?Che kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
sűrű anyag volt,csodát vagy érezhető változást nem tett.
Bocs Sepy , de én nem hiszek semmiféle speckós ,surlódás csökkentő , motor regeneráló adalékban. Még a Fimol nevű szerre is kicsit kételkedve nézek , bár talán annak köszönhetem hogy egyszer nem sült be a vas , a benzinbe jutott kevés olaj következtében ... A Finis nevű cuccról pedig ódákat tudnék regélni , főleg amikor le kellett mosni a motor belsejéről a rárakódott csodaszert , mert hát nem úszta meg az sem a nagyjavítást . Lehet hogy túl szkeptikus vagyok az újabbnál újabb csodaszerekkel kapcsolatban (Fimol , Finis , slick50 ,prolong , spuri ....) , de egyértelmű javulást (változást) amit ezeknek köszönhettek volna használóik , nem tapasztaltam .
A kikopott dolgokat , alkatrészeket cserélni vagy javítani kellene . (nem mindíg van rá idő , vagy pénz, esetleg mindkettő.... ilyenkor megpróbál a hibával együtt élni az ember . )
- 3 likes
Komment
-
[QUOTE]érezhető változást nem tett[/QUOTE De volt változás ! A levegő oxigéntartalma jelentősen lecsökkent a környéken. Amikor öntöttem a torokba járó motornál, úgy füstölt szerencsétlen, hogy a szomszédok kirohantak !
- - - Updated - - -
Lehet hogy túl szkeptikus vagyok az újabbnál újabb csodaszerekkel kapcsolatban (Fimol , Finis , slick50 ,prolong , spuri ...)
- 4 likes
Komment
-
A régi volánosok meséltek valami amerikai tisztító szerről , amit az üzemanyag rendszerbe (diesel) kellett illeszteni, a tankot kiiktatva. Állítólag igen erős tisztítást végzett a motor vele érintkező részeiben , de sokszor a felrakódásokat is leoldotta , és a motor jobb volt mint lett... De aztán nem használhatták , mert környezetszennyező volt (ez is erős füsttel járt...) , és rákkeltő . Nem a Tune-up , a későbbi Wepp -ről van szó .
A szerelők annyit mondtak még , hogyha valaki a frissen mosott ruhát a környéken kiteregette amikor ezt használták , ujra kellett mosnia azt .
- 3 likes
Komment
-
Szervusztok!
Úgy vélem,hogy van a tudatalatti képzet,amely azt sugallja,ha használunk valamilyen "csodaszert",attól megjavul,megnő,jobban működik,.....Ilyen tudatalatti dolog pl.,ha szépen megtakarítjuk a járművünket,még olyan helyeken is,ahová csak nehezen látunk be,vagy lecserélünk egy lesarkított csavart,-akkor utána úgy érezzük jobban működik a technikánk.Valószínű hasonló hatást vált ki az adalékok használata is.
A tudatosság mindig a mérésen alapszik,ha lehúzunk egy hengert és az felül a megengedett feletti vállal rendelkezik,vagy megmérjük a forgattyús mechanizmus összes elemét és azokon a megengedettnél nagyobb kopások,vagy sérülések vannak,akkor oda már hengerfúró,hónoló és főtengely köszörű kell és természetesen új alkatrészek,nem adalék.
Azt nem mondom,hogy nincs fejlődés és nincsenek olyan csodaszerek melyek javíthatnak a siklási folyamatokban,de melyik az?A gyártók versenyeznek,az egyik ilyen néven dob ki valamit,a másik más néven ugyanazt,a lényeg a pénzforgás.Valami olyasmi ez mint a prosztamol uno,meg az a másik,aminek a neve most elő se jön,-ha valaki prosztatával küszködik,előbb-utóbb úgyis a műtét jön,addig is igyunk sokat,akkor lesz húgyunk és húgyozzunk,-jön az ki rendesen!
Addig is az altesteteket óvjátok a felfázástól,-mert a prosztata megbetegedésének legfőbb oka a rendszeres felfázás és a rendszertelen nemi élet,-annak meg remélem tudjátok az ellenszerét!
Elnézést itt a hozzászólásom vége felé,már elkapott az agymenés,majd bekapok valamilyen adalékot,hát-ha rendbe hoz.
Üdvözlettel:Che
- 7 likes
Komment
-
Most egy pár oldalon beugrott egy érdekes hirdetés. Az üzemanyag fogyasztást ötszörösére csökkenti.. Bélabácsi tapasztalata szerint a teljesítmény 273%-al nő.. Szó szerint! Na ez a nem semmi! Ha valaki ráér megnézhetné.. A vaterán ugrott fel párszor. Az első fele nem...de a második komolyan érdekel..
- 3 likes
Komment
Komment