Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Adalékanyagok

Collapse
X
 
  • Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

    #31
    Igen Demeter evvel kapcsolatos a + észrevételem. Köszi én erről nem tudtam jó lehetőség akár olajra is.
    Atti69 kedvelte ezt.

    Komment


      #32
      Az én érdeklődésem felkeltette a dolog, bár nemigen hittem az ilyenekben soha. Azért a tőled származó konkrét tapasztalatot hiteles forrásnak gondolom, lehet rászánom azt a szállítással ~2000 Ft-ot.
      sepy és Atti69 kedvelte ezt.

      Komment


        #33
        Az én érdeklődésem felkeltette a dolog, bár nemigen hittem az ilyenekben soha.
        Személyes tapasztalat elvette a kedvemet,a hasonló csodaszerektől igaz én csodát illetve olajnyomást vártam a skodám-nál egy névtelen"kopáscsökkentő"adaléktól megragadtam,de megérdemlem mert:hátha ez jó lesz! blokkcsere lett a dologból,annyira eltűntek a hézagok,hogy még a kopott vezérműtengelyem is megszolrult.Hozzáteszem a blokkolásig volt olajnyomás.

        Azóta:nem igazán próbálkozom hasonlókkal,ennek már vagy harminc éve......
        zahi, wsievers és 2 további látogató kedvelte ezt.
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

        Komment


          #34
          már vagy harminc éve...
          Nekem sokkal frissebb tapasztalataim vannak.. Azóta csak huszonév telt el.. Közben volt ám fejlődés. Ezt az olcsó jót még bekockáztatom..a tesztalany megvan. Ha itt csodát tesz,akkor hiszek benne.
          sepy, Fergusson és mátéapu kedvelte ezt.

          Komment


            #35
            Én annak idején ( 86-körül ) megvettem az ETZ be, meg a családi Wartburgba a SLIK-50 nevű horror áron kapható adalékot. Rosszabb nem lett, de jobb se az tuti. Aztán 2002 körül " kaptam valahonnan" vagy 5 liter PROLONGOT. Egy darabig öntözgettem a járgányokba, de már nem merem, mert nem tudom hogy a szavatossága meddig jó. Lehet, hogy mostanra több kárt csinálna mint hasznot. Igazából ettől sem voltam elájulva. Vélemények a szavatossággal kapcsolatban ?
            Che kedvelte ezt.

            Komment


              #36
              Vélemények a szavatossággal
              Ha van benne tej,tuti romlott. Az lesz az,de én már elfelejtettem a nevét. Wartburg kombim volt,s közvetlenül a torokba kellett önteni járó motornál. Jó sűrű anyag volt,csodát vagy érezhető változást nem tett.
              Che és Fergusson kedvelte ezt.

              Komment


                #37
                sűrű anyag volt,csodát vagy érezhető változást nem tett.
                Dehogynem , a forgalmazó egyre vastagabb , a te pénztárcád viszont vékonyabb lett .... nem utolsó sorban nőtt eggyel azoknak a száma akik bedőltek
                Bocs Sepy , de én nem hiszek semmiféle speckós ,surlódás csökkentő , motor regeneráló adalékban. Még a Fimol nevű szerre is kicsit kételkedve nézek , bár talán annak köszönhetem hogy egyszer nem sült be a vas , a benzinbe jutott kevés olaj következtében ... A Finis nevű cuccról pedig ódákat tudnék regélni , főleg amikor le kellett mosni a motor belsejéről a rárakódott csodaszert , mert hát nem úszta meg az sem a nagyjavítást . Lehet hogy túl szkeptikus vagyok az újabbnál újabb csodaszerekkel kapcsolatban (Fimol , Finis , slick50 ,prolong , spuri ....) , de egyértelmű javulást (változást) amit ezeknek köszönhettek volna használóik , nem tapasztaltam .
                A kikopott dolgokat , alkatrészeket cserélni vagy javítani kellene . (nem mindíg van rá idő , vagy pénz, esetleg mindkettő.... ilyenkor megpróbál a hibával együtt élni az ember . )
                mátéapu, Che és Fergusson kedvelte ezt.

                Komment


                  #38
                  [QUOTE]érezhető változást nem tett[/QUOTE De volt változás ! A levegő oxigéntartalma jelentősen lecsökkent a környéken. Amikor öntöttem a torokba járó motornál, úgy füstölt szerencsétlen, hogy a szomszédok kirohantak !

                  - - - Updated - - -

                  Lehet hogy túl szkeptikus vagyok az újabbnál újabb csodaszerekkel kapcsolatban (Fimol , Finis , slick50 ,prolong , spuri ...)
                  Hát nem hiszel a saját szemednek ! A TV reklámban feketén fehéren láthatod , amint levágják a hűtőcsöveket, majd a szabadon lévő szelepekre egy billencs ráborít egy m3 sódert ! A motor pedig ketyeg tovább, mint újkorában. És te ezek után kételkedsz ?!!
                  Che, Fergusson és 2 további látogató kedvelte ezt.

                  Komment


                    #39
                    A régi volánosok meséltek valami amerikai tisztító szerről , amit az üzemanyag rendszerbe (diesel) kellett illeszteni, a tankot kiiktatva. Állítólag igen erős tisztítást végzett a motor vele érintkező részeiben , de sokszor a felrakódásokat is leoldotta , és a motor jobb volt mint lett... De aztán nem használhatták , mert környezetszennyező volt (ez is erős füsttel járt...) , és rákkeltő . Nem a Tune-up , a későbbi Wepp -ről van szó .
                    A szerelők annyit mondtak még , hogyha valaki a frissen mosott ruhát a környéken kiteregette amikor ezt használták , ujra kellett mosnia azt .
                    Che, Fergusson és sepy kedvelte ezt.

                    Komment


                      #40
                      Szervusztok!

                      Úgy vélem,hogy van a tudatalatti képzet,amely azt sugallja,ha használunk valamilyen "csodaszert",attól megjavul,megnő,jobban működik,.....Ilyen tudatalatti dolog pl.,ha szépen megtakarítjuk a járművünket,még olyan helyeken is,ahová csak nehezen látunk be,vagy lecserélünk egy lesarkított csavart,-akkor utána úgy érezzük jobban működik a technikánk.Valószínű hasonló hatást vált ki az adalékok használata is.

                      A tudatosság mindig a mérésen alapszik,ha lehúzunk egy hengert és az felül a megengedett feletti vállal rendelkezik,vagy megmérjük a forgattyús mechanizmus összes elemét és azokon a megengedettnél nagyobb kopások,vagy sérülések vannak,akkor oda már hengerfúró,hónoló és főtengely köszörű kell és természetesen új alkatrészek,nem adalék.

                      Azt nem mondom,hogy nincs fejlődés és nincsenek olyan csodaszerek melyek javíthatnak a siklási folyamatokban,de melyik az?A gyártók versenyeznek,az egyik ilyen néven dob ki valamit,a másik más néven ugyanazt,a lényeg a pénzforgás.Valami olyasmi ez mint a prosztamol uno,meg az a másik,aminek a neve most elő se jön,-ha valaki prosztatával küszködik,előbb-utóbb úgyis a műtét jön,addig is igyunk sokat,akkor lesz húgyunk és húgyozzunk,-jön az ki rendesen!

                      Addig is az altesteteket óvjátok a felfázástól,-mert a prosztata megbetegedésének legfőbb oka a rendszeres felfázás és a rendszertelen nemi élet,-annak meg remélem tudjátok az ellenszerét!

                      Elnézést itt a hozzászólásom vége felé,már elkapott az agymenés,majd bekapok valamilyen adalékot,hát-ha rendbe hoz.

                      Üdvözlettel:Che
                      Atti69, zahi és 5 további látogató kedvelte ezt.

                      Komment


                        #41
                        a másik,aminek a neve most elő se jön,
                        Saballó !

                        rendszertelen nemi élet,-annak meg remélem tudjátok az ellenszerét!
                        Jobb kezem
                        Atti69, zahi és 2 további látogató kedvelte ezt.

                        Komment


                          #42
                          Most egy pár oldalon beugrott egy érdekes hirdetés. Az üzemanyag fogyasztást ötszörösére csökkenti.. Bélabácsi tapasztalata szerint a teljesítmény 273%-al nő.. Szó szerint! Na ez a nem semmi! Ha valaki ráér megnézhetné.. A vaterán ugrott fel párszor. Az első fele nem...de a második komolyan érdekel..
                          mátéapu, wsievers és Fergusson kedvelte ezt.

                          Komment

                          Ugrás az oldal tetejére
                          Working...
                          X