Mivel jellemzően zárt pályán motorozok, jellemzően többször kerülök jóval közelebb az aszfalthoz, mint amennyire szeretném
. Ezen esetek kapcsán meg kell állapítsam, hogy leginkább a sisakomon az áll és a halánték rész sérül. Ergo állvédő rész nélküli sisakkal én félnék motorozni. Kesztyűnél inkább a csukló csontját tudom odavágni, illetve az ujjakon szakad esetenként a kesztyű. Utcán több idő van lerakni a csuklót (magasabbról esel) így a párnázott rész lehet fontos.
Utcán kicsit magasabban ül az ember a motoron, ha ott esik (kanyarban homok, kavics, meg egymillió egyéb lehet), jó eséllyel jobban megüti a medencecsontját. Amennyivel kocsival találkozol vagy csúszás közben tereptárggyal, nem tudsz okos lenni, szerencse kell hozzá.
Ez egy egész jó ötletnek tűnik, ha az ember rendezvényre megy.
. Ezen esetek kapcsán meg kell állapítsam, hogy leginkább a sisakomon az áll és a halánték rész sérül. Ergo állvédő rész nélküli sisakkal én félnék motorozni. Kesztyűnél inkább a csukló csontját tudom odavágni, illetve az ujjakon szakad esetenként a kesztyű. Utcán több idő van lerakni a csuklót (magasabbról esel) így a párnázott rész lehet fontos.Utcán kicsit magasabban ül az ember a motoron, ha ott esik (kanyarban homok, kavics, meg egymillió egyéb lehet), jó eséllyel jobban megüti a medencecsontját. Amennyivel kocsival találkozol vagy csúszás közben tereptárggyal, nem tudsz okos lenni, szerencse kell hozzá.
mateapu eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése

Nem tudok képet feltenni!Biztosan láttál már mocit darabokban?!Na én még szét is vagdaltam,darabokra mert a csővázban hihetetlen sok a rozsda!!!!
. Pedig ha az ETZ váz így áll, gondold el, a '75-ös Trophy vázában mi lehet 
Egyébként ez a sorozat inkább a korhűség és a védelem összefügéseit kezdte taglalni!Szintén csak szerény meglátásom szerint nem igen lehet összehozni a kettőt!Mert régen ahogy már említettem(de látható a régi filmeken is ahol néhány szalma bála a pálya védelem!) a ,,hőskorban"általában FÉRFIAK szórakozása és sportja volt és nem úri kis asszonyoké!!!!

Remélem hogy már nem!!!!2005-ben ugyan volt két infarktusom 1 hónapon belül,de meg drótozták a ketyegőt!Azóta jól kalimpál!(JA!!!!Meg leadtam 30 kilót és kicsit edzek is!)A csípőmben két protkó..............de a motort nem adom!Ergo:Lehet hogy tényleg nem vagyok a fent említett bajnak a hordozója!
Komment