hogy én nem tudok betelni vele...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Oldalkocsis tapasztalatok.
Collapse
X
-
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 ápr. 17, 22:08."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 4 likes
Komment
-
Régen a földutakon voltak hasonló balhék!Ma már ott is kötelező a műszaki és a jogsi!Nem értem a rendeleteket,igy nem lesz természetes kiválasztódás!Sokan így szereztek gyakorlatot a kertek alatt,és legalább nem kellett a féket keresni a vezetési gyakorlaton.Aki nem volt elhivatott:az nem is vizsgázott le,viszont lett fogalma a motorvezetésről..............."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 6 likes
Komment
-
Régen a földutakon voltak hasonló balhék!Ma már ott is kötelező a műszaki és a jogsi!Nem értem a rendeleteket,igy nem lesz természetes kiválasztódás!Sokan így szereztek gyakorlatot
Az volt a Murphy az egészben, hogy éveken keresztül megúsztuk a rendőrökkel való találkozást, de mikor már megvolt minden vizsgám, csak a jogsi érkezését vártam, akkor a semmi közepén, minden lakott településtől kilóméterekre a szántóföld szélén találkoztunk a stoppolóssal
- 2 likes
Komment
-
Ma már ott is kötelező a műszaki és a jogsi!
Ahogy dr. Emett Lathrop "Doc" Brown mondta: "Utak? Ahová megyünk, nincs szükség utakra!""When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 2 likes
Komment
-
"Valamelyik dnyepernek, vagy uralnak volt egy 3 kerék hajtású fogata. Nincs meg valamelyikőtöknek az a videó,..."
Érdekes elsőkerék hajtás megoldás!
Csúnyán tengelyig van a maszatban a gép
https://www.youtube.com/watch?v=OzN348jrDQE
- 4 likes
Komment
-
Ez sem annyira archaikus szerintem
Ez egyébként úgy működik, hogy felrakok kardáncsuklókat az alsó rögzítési pontokra, a felső rudakat meg elhagyom? Aztán máris dülöngélhetek az Ural nyergében a kanyarban. Vajon tengelyig sárban is működik ez a megoldás?Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Ma csaptam néhány kilómétert a frissen vizsgázott járgánnyal. Hát az undor csak fokozódott bennem ! Ez az oldalkocsis motorozás a fizika törvényeinek megcsúfolása. Küzdenem kellett néhányszor, hogy ne firkáljakel. Főleg akkor, amikor egy kifele lejtetett jobbos derékszög kanyarban behúztam az első féket. A teló bekoppant, a súlypont előre, és ennek eredményeként még a kormány is " letapadt " . Na ekkor elkapott a majré !
- 4 likes
Komment
-
Szervusz Mir-mur!
Szép óvatosan próbálgassad még egy kicsit,nehogy odavágjon valahova!Nekem nem jött be,-igaz nem is sokszor volt alkalmam gyakorolni vele,-bár vannak akik nagyon szeretnek oldalkocsis fogatot hajtani.Meglehet,ha sokat gyakorolsz,te is megkedveled,ha meg nem leszereled,-a pénz megáll benne.
Legfeljebb jó lesz benne a télen krumplit tartani,vagy belevackol a Döme,-kárba nem vész.
(megemeltem ma magam,úgy fáj a derekam,ha picit is mozdulok,hogy felszisszenek,-hiába "a jó csődör is vagy megvakul,vagy megsántul,vagy a fene megeszi")
Üdvözlettel:Che
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseamikor egy kifele lejtetett jobbos derékszög kanyarban behúztam az első féket.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
Komment