Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Öröm volt ma titeket olvasni. Az biztos, hogy a Szimó egy jó motor, mert még igen sokat lágni belőlük, Verhóból meg alig. Tehát Simsonból többet kellett venni, hogy idáig kitartson. Verhóból meg elég volt az a pár darab, amiket még most is látni!
Örök igazság: mindenkinek a saját motorja a legjobb. Amúgy a legjobb varrógépet is Csepelen gyártották. A Csepel 30 olyan rugalmas egyenes öltést csinál, mint a pólókat varró speckó masinák. Talán a 31-es is, de ezt majd Dongós megerősíti, vagy cáfolja. Tehát megvolt itt a technika kérem, csak az a fránya politikai széljárás ugye.
De ez más tészta. Ma végre ráértem itt lenni. Jó volt ismét köztetek. Megyek Fifit bütykölni. Az önindítót teszem vissza. Ha kész, akkor leírom kivételének a miértjét és történetét is.
Kicsit megkésve szólok a kétütemű motorolajok témához, de az a magyarázat, hogy most találtam meg az "igazit": 2017 nyár elején.
Mobil
Extra 2T néven.
Mindenkinek tudom ajálani veterán motorok keverékéhez..
Nem drág,nem füstöl és ami szintén fontos NEM BÜDÖS!
Vigyázz,mert az árakban óriási a szórás (1860Ft-tól több mint 5000Ft-ig)
Utoljára szerkesztve a következő által: hármaska; 2017 júl. 21, 15:57.
Komment