Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Az ólom tényleg veszélyes lehet!Örülök hogy már nincs a benzinbe!Viszont az azbeszten tudok jókat derülni!Vajon mit szóltak volna a Martinnál használt azbeszt ,,védőruha"láttán!Könyékig érő kesztyűvel!Nyeltük a porát rendesen!Vagy a grafitos csilleolajjal kent tüskéhez!Úgy hullott a kormos grafit az emberekre mint a hó!!!!
Na de csitt!!!!!!!!!!Az akkor volt!Akkor legfőbb érték a dolgozó ember volt!
Az idei a tavalyi még!Nem volt pénzem........bocsánat!Kedvem!Rendbe hozni!Ha látnátok a henger belsejét kiátkoznátok!(mondjuk így is rám férne!)!!!A dugó a gyűrűk mind rég selejté koptak!Vettem új gyűrűket a törött helyett de amikor megláttam hogy néz ki.........szép csendben vissza tettem a hengert és magamban elmormoltam egy imát!.......és OdinHem vett nekem új hengert!Azt fogom furatni mert ezt már nem lehet!
sepy, dongos78 és 3 további látogató kedvelte ezt.
Én csak 7 évig nyomtam hegesztőként szalag mellett hasonló egészséges körülmények között... Volt varázsa..(így utólag) Azt kell mondjam: megbecsültek..
Gratulálok!Nem is panaszként mondtam!Akkor ez volt!Különben is 30 évesen ki a fene törődik ilyesmivel!16-oztunk orrba-szájba!Kellett a ,,Mani"VGMK,túlóra....stb!Csak azbánom most(akkor nem!)hogy a nyugdíjba nem számolják be!.............bocsi!Eltértem a tárgytól!Ez nem ide való!
Én elő voltam!Csak nyugdíjas vagyok és így nem érek rá semmire!Amúgy meg régebben írtam hogy akinek tudom a címét(mert közölte velem!) azt meglátogatom ha arra járok!Ezt elég sok motoros cimbora tanusíthatja szerte az országban!
sepy, dongos78 és 4 további látogató kedvelte ezt.
Veterán 4 üteműbe felsőkenőt kevertem 1:100 vagy ahogy sikerült arányban.. Csak mert jobban éreztem magam tőle.. Szem szerint a félszint olajokat preferálom veteránba..
Csak-hogy előkerültél.Hiányoztál ám nagyon,mindig rá-rá néztem a profilodra és vártam,hogy megszólalj.Nagyon sajnálnám,ha megbántódtál volna Tiszakeszi miatt,mert semmi bántó szándékom nem volt.Alig várom,hogy ismét találkozzunk és megszorítsuk egymás kezét!
Üdvözlettel:Che
(Nyugdíjasnak tényleg semmire nincs ideje,-hogy a fenébe lehet ez így,ezt magam is sokszor megkérdezem magamtól)
elment 1:100 arányig szintetikus olajjal és bírta a gépezet.
... bennem ilyenkor egy kérdés merül fel: meddig?
Még kölyökkoromban én is kevertem rometbe találomra sebváltó olajat. Gondoltam olaj-olaj, nem mindegy?
Vagy: haverommal nagyon motorozhatnékunk volt, de nem volt otthon olajunk, csak egy fél kanna sima benzin. Hát azt tettük a kis TS-be, és hajtottunk vele a dűlőutakon. Nem ragadt meg, mondhatnám büszkén hogy emberek, ez még így is bírta! Bírja, bírja... 20? 129? 894 km-t menne el így? Normális, előírt aránnyal mennyit menne?
Úgyhogy inkább megadom a megbecsült, öreg gépnek a gyári arányt, nem kisérletezgetek. Drágábból jövök ki, de ez is relatív. Esetleg cserébe örülök annak, hogy ezekből kevesebb korom rakódik ki, és kevésbé kell aggódni a kokszba szoruló gyűrűk vagy eltömődő kipufogó miatt.
- - - Updated - - -
Az ólom tényleg veszélyes lehet!Örülök hogy már nincs a benzinbe
Erről az alu jutott eszembe. Már nem forgalmazhatnak alu edényeket, mert veszélyes az emberi szervezetre.
De cserébe forgalmazhatják a hónalj stifteket. Olvassátok csak el az összetevőket. kevés kivétellel mind tartalmaz alumínium vegyületet. Ne edd meg, paszírozd a bőrödbe!
- - - Updated - - -
Úgy ,,sacc/kb"löttyintek egy slukkot bele aztán amennyi sikerül
Én a fürdőszobából tulajdonítottam el egy mosópor kimérő edénykét, amin van ml skála. Így elég pontosan ki tudom keverni a dolgokat. Asszony meg úgyis szerez másikat
Komment