Az alábbi téma folytatása a http://veteran.forum.hu/veteran-jarm...t-hogyan-1041/ címűnek. Külön választottam ezt a részt, mert baljós fordulatot vett a történet”¦
TZ
TZ
Kötöttem egy olyan biztosítást, ahol csak az alkuszi megbízás és forgalmi elküldés van meg, elmentem ocsmányirodába azt mondták megfelel....Nagy örömmel indultam Eredetiségvizsgára és Müszakira. Odaérek, leteszem a motort, és várok. Majd közlik, hogy fáradjak a váróba és szólnak ha készen van. Nagyon nem szívesen, de kimentem a váróba és magára hagytam az én szemem fényét. 30 perc múlva szólnak, hogy gond van....Ekkor már kezdtem aggódni....Majd bevezetett a terembe és mutatja a motort mi a baj...."A vázszám nem olvasható" mondta az ürge....És amíg én bent vártam, ő neki esett flexel a friss festésnek és szépen a fémig lecsiszolta a festést. Mondván " Úgy gondolta így jobban fog látszódni"....Meg apádba a méteres f.... Esetleg engem mint tulajdonost nem kellett volna megkérdezni???....Most fáradhatok a Vas Gerebenbe és panaszolhatom a dolgot. Jó esetben visszaütik a számot, rossz esetben kapok egy újat és ugrott, hogy veterán motorom legyen... És akkor még a motor a semmiféle rendzserben nincsen benne így nem kapok papírt, hogy műszakira viszem. Szépen fű alatt, kell oda mennem és ha a rendőr meg szépen rámvillog pisloghatok, hogy ezt most hogy dumálom ki...
Jó kezdet meg kell hagyni...
Aki véletlenül Budapesten él és Soroksári lakos, de lehet Erzsébetis Semmi féle képpen ne vigye motorját netán autóját a Jahn Ferenc korház mögötti kijelölt vizsga helyre. Sött ha van olyan ismerőse aki oda vinné, nagyon gyorsan beszélje le róla. Vadállatok dolgoznak ott.
Komment