Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Műszaki vizsgás élmények

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Gratulálok a sikeres vizsgához ptm004! Sok-sok hibamentes, és élményekben gazdag kilométert kívánok!!
    sepy és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Köszi, meg lesz! A hétvégén kmora meghajtó spiralt cseréltem, így mostmár majd mérhetem is.
      sepy, OdinHEM és Titus kedvelte ezt.

Komment

Foltos levizsgázott. Igaz kapott egy új akkumulátort, szakszerűen beüzemelve, és a bonyodalmak elkerülése érdekében alaposan lecsutakoltam. Biztos, ami biztos, inkább nem hagytam búvóhelyet a manónak. Aztán beindítottam. Első rúgásra indult és láss csodát még a dinamó is töltött. Ez tegnap volt. Ma már új 2015-ig érvényes matrica díszíti.
        Click image for larger version

Name:	IMGP6410.jpg
Views:	1
Size:	208.3 KB
ID:	138102
        wsievers, sepy és 10 további látogató kedvelte ezt.
        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Szép paripa, megérdemelte a matricát.
          OdinHEM és dongos78 kedvelte ezt.

Komment

Ma sikeresen levizsgázott a Nemzeti Közlekedés Hatóság zalaegerszegi vizsgabázisán a D-Csepelem, így 2 évig ismét a zalai utak királya lesz!
            Én meg végre motorozhattam 40 km-t!

Az egyetlen negatívum az volt,hogy másfél órát kellett sorban állni azért,hogy megmondjam, megjöttem a motorral, itt a forgalmi, kérem nézzék át!

De a hozzáállással szerencsére nem volt probléma (sokan dicsérték)
            Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2013 aug. 30, 17:02.
            heeegany, -t5- és 9 további látogató kedvelte ezt.

Komment

hellosztok! ha egy Jawa 05öst akarok müszakiztatni (szürke forgalmis) akkor mik a kritériumok? sajnos nincs a legszebb állapotban. távfényvisszajelzö kell? féklámpa kell? közel 50 éves motorrol beszélünk ugye amikor ezek még nem voltak. üdv!

Komment

Ha OT-s vizsgára viszed,eredeti állapot a döntő,
                ha sima műszaki akkor meg kell felelned a mai előírásoknak.
                Fényezés,ülés,fék,világitás,állómotornál való hangjelzés,féklámpa,működő sebességmérő-számláló,jó-csapágyazás,lengőkar,gumik,lábtartók,zajszint,csak típusbizonyítványos kiegészítők(pl.lámpa,csomagtartó)fényszóróvisszajelző,két tükör,és még a többi.
                A legbiztosabb ha ellátogatsz a kiszemelt állomásra és lejegyzeteled az ottani előirásokat,mert telepenként másképp értelmezik a leirtakat!
                Lemezjáték és Titus kedvelte ezt.
                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Így van, mindenképpen érdemes megérdeklődni.
                  A saját tapasztalatom: Amikor az MZ vásárlás után megvezettek az okmányirodában, és megijesztettek a határidőkkel, bizony nem volt időm a külalakjával foglalkozni. De az NKH-s vizsgabiztos nem is foglalkozott vele, egy rossz szót nem tett, hogy miért ilyen ütött-kopott. A féket vizsgálták (sajnos ezen bukott el), világítást, féklámpát, indexeket, tükrök meglétét, kürtöt (itt szólt a vizsgáztató, hogy nyugodtan indítsam be hozzá, mert tudja hogy a 6V-os rendszer mire képes, illetve mire nem).
                  OdinHEM és mátéapu kedvelte ezt.

Komment

Fenyezest is nezik? Konkretan csurom rozsda az egesz. De muszakilag renben van foncsor nincs szetrohadva a lampaba. De a lampakeret meg az osszes krom nagyon rozsdas.

Komment

A kályhaezüst ápol, és eltakar. Azért nézzen ki valahogy. Voltam olyan vizsgán, ahol egy igazi fellelt állapotú Pancsit helyeztek forgalomba. Átment, pedig nagyon gatya volt a külleme .
                      Lemezjáték, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ez is ilyen. 25 evig rohadt egy feszerbe. De nem akarom szetganyolni kalyhaezusttel. Konkretan aki azt kitalalta megutnem;D
                        OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Akkor mit akarsz Csupa rozsda, de nem akarod se krómoztatni, se festeni ? Nem azt mondtam hogy ez legyen a felújítás, de vizsgára ne vidd be szakadtan.
                          Lemezjáték és wsievers kedvelte ezt.

Komment

de vizsgára ne vidd be szakadtan.
                            Pláne a KPM nél kivágnak, ha nem felel meg a motor külleme. Van egy oiyan kitétel is, hogy esztétikailag megfelelőnek kell lenni.
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Azt kell mondani, a motor "rat" stílusban épült.
                              OdinHEM és sepy kedvelte ezt.

Komment

Kromoztatni szeretnek. De leginkabb gyari fenyu idomokat akarok ra rakni. Azt lepolirozni. Itt ott talalni szep allapotuakat. Viszont az atiras surget. Ket okmanyiroda szerintis max 30 nap. Vagyis sz egyik kormanyablka volt

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X