Gratulálok a sikeres vizsgához ptm004! Sok-sok hibamentes, és élményekben gazdag kilométert kívánok!!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Műszaki vizsgás élmények
Collapse
X
-
Foltos levizsgázott. Igaz kapott egy új akkumulátort, szakszerűen beüzemelve, és a bonyodalmak elkerülése érdekében alaposan lecsutakoltam. Biztos, ami biztos, inkább nem hagytam búvóhelyet a manónak. Aztán beindítottam. Első rúgásra indult és láss csodát még a dinamó is töltött. Ez tegnap volt. Ma már új 2015-ig érvényes matrica díszíti.Everything is better when you decide you don't care.
- 12 likes
Komment
-
Ma sikeresen levizsgázott a Nemzeti Közlekedés Hatóság zalaegerszegi vizsgabázisán a D-Csepelem, így 2 évig ismét a zalai utak királya lesz!
Én meg végre motorozhattam 40 km-t!
Az egyetlen negatívum az volt,hogy másfél órát kellett sorban állni azért,hogy megmondjam, megjöttem a motorral, itt a forgalmi, kérem nézzék át!
De a hozzáállással szerencsére nem volt probléma (sokan dicsérték)Utoljára szerkesztve a következő által: Ricsi95D; 2013 aug. 30, 17:02."Az élet megállhat,de a CSEPEL soha!"
Söjtöri Motoros Találkozók ; Söjtör Környéki Motorosok Baráti Köre
- 11 likes
Komment
-
Ha OT-s vizsgára viszed,eredeti állapot a döntő,
ha sima műszaki akkor meg kell felelned a mai előírásoknak.
Fényezés,ülés,fék,világitás,állómotornál való hangjelzés,féklámpa,működő sebességmérő-számláló,jó-csapágyazás,lengőkar,gumik,lábtartók,zajszint,csak típusbizonyítványos kiegészítők(pl.lámpa,csomagtartó)fényszóróvisszajelző,két tükör,és még a többi.
A legbiztosabb ha ellátogatsz a kiszemelt állomásra és lejegyzeteled az ottani előirásokat,mert telepenként másképp értelmezik a leirtakat!Lemezjáték és Titus kedvelte ezt."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Így van, mindenképpen érdemes megérdeklődni.
A saját tapasztalatom: Amikor az MZ vásárlás után megvezettek az okmányirodában, és megijesztettek a határidőkkel, bizony nem volt időm a külalakjával foglalkozni. De az NKH-s vizsgabiztos nem is foglalkozott vele, egy rossz szót nem tett, hogy miért ilyen ütött-kopott. A féket vizsgálták (sajnos ezen bukott el), világítást, féklámpát, indexeket, tükrök meglétét, kürtöt (itt szólt a vizsgáztató, hogy nyugodtan indítsam be hozzá, mert tudja hogy a 6V-os rendszer mire képes, illetve mire nem).
- 2 likes
Komment
-
A kályhaezüst ápol, és eltakar. Azért nézzen ki valahogy. Voltam olyan vizsgán, ahol egy igazi fellelt állapotú Pancsit helyeztek forgalomba. Átment, pedig nagyon gatya volt a külleme .Lemezjáték, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
Akkor mit akarsz Csupa rozsda, de nem akarod se krómoztatni, se festeni ? Nem azt mondtam hogy ez legyen a felújítás, de vizsgára ne vidd be szakadtan.Lemezjáték és wsievers kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
de vizsgára ne vidd be szakadtan."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment